IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

jotka puskee mua paljastamaan outouksia !Maanantai 06.02.2006 01:16

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä !


1. Koskettelen ihmisiä. Hyvin paljon ja yleensä täysin tajuamatta tekemääni itse! Ihmiset jotka minut tuntevat ovat tottuneet jo keskusteluun jossa yllättäen painan käteni heidän olkapäälleen tai reidelleen. Kai se on tapani ilmaista että olen mukana keskustelussa ja lisäpanokseni puheeseeni :> i'm addicted to touching !

2.Haistan ruokaa aina ennen syömistä. Jos nyt edes lopulta syön sitä nirsoudeni takia. Ananlysoin ruoan maun jo sen hajusta ja päätän josko viitsisin sitä edes maistaa. Hyvin tarvittava keino ulkomailla, mm.puolan epäilyttävät keitot jossa lilluu kanamunia ja aamupalalta jääneitä polskimakkaroita :/

3.Minulla on pakkomielle ripsistä. Niiden täytyy olla taivutetut ja monesti taivutan niitä keskellä päivää vaikka niissä on jo ripsiväriä, jolloin tietysti ripset kärsivät. Monet ennustavat ripsieni lähtevän piakkoin liiasta rasituksesta. Onhan niitä tekoripsiä !

4.Kun olen vihainen jollekulle käyn mielessäni fiktiivisiä riitoja tämän henkilön kanssa. Puran näissä huutajaisissa kaiken agreni henkilöä kohtaan ja repliikkini ovat viiltävän ovelia. Yleensä en tule koskaan sanomaan niitä päin naamaa, mutta ainakin näin saan itseni tyyneksi.

5.Mm mitäs vielä. Rakastan talonyhtiömme kellaria jossa ei käy tietääkseni kukaan muu kuin minä. Soitan pitkät puhelut sieltä ja tutustutan kavereitanikin kellarimme saloihin. Ennen se tuntui ahistavan matalalta ja outojen äänien valtaamalta valkoiselta alueelta. Nii ja syön kanaa ja riisiä aina mansikkahillon kanssa (hätätapauksessa vadelmahillon kanssa). suosittelen <3


voih nyt on teidän vuoronne !

mepp
malone
wappu_naamari
ultsi_k
hyla-tuote

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.