IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

TyttydyyLauantai 11.04.2009 02:41

En oikein ymmärrä ideaa, että miksi tulin mutsin luo yöksi, vaikka halvemmalla olisin päässyt jos vaan olisin jäänyt himaan ja viettänyt yksinäisiä taiteilijapileitä. Hmm, no jaa, täällä saan ainakin valmiiksi tehtyä ruokaa (josta tulikin mieleeni, että jätin omat ruokani eteiseen muovirasiaan, paska) ja datata.

Huomenna oli tarkoitus mennä Järvenpäähän kavereiden kanssa viettämään aikaa, mutta koska en kenellekään edes ilmoittanut tulevani, ja koska on sellainen tosi epäsosiaalinen ja herkkis olo taas, niin tuskin menen. Vaikka eilen se kuulosti hycältä idealta. Mitä luultavimmin saan junarahat ja sen sellaiset huomiseksi, joten mun huimat käteisrahat (~10e) jää käyttämättä (=alkoon). Muuten menisin vaikka baariin, mutta kun mulla ei ole pankkikorttia kun Pornaisten OP osaa taas ja hienoa.

MUAHAHAHAAA joo arvasin että kaikkia kiinnostaa.

Lyhyesti: menen huomenna kirjastoon, lainaan paljon angstista musiikkia, ostan tosi halvan pullon viinaa, kuuntelen sitä angstista musiikkia ja juon sitä tosi halpaa viinaa. Tosin sitä ennen mennään mutsin kanssa kierrätyskeskukseen etsimään meille sohvaa ja ruokapöytää.

Haluaako joku uskaltaa tulla huomenna mun kanssa angstimaan? Haluan kyllä jotain seuraa, vaikka en ole nyt sosiaalisimmillani. Hyvää yötä ja huomenta, Niina menee nukkumaan nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.