IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

No ei oo vapaa-ajan ongelmia X-/Perjantai 26.09.2008 11:17

Koko viikko menny aika nopiaa, ku oon pyyhältäny paikasta toisehen ku mielipuoli. Hieman on ehtoosin ja vielä aamullaki väsy! On meinannu pää tipahtaa munankeräyslinjalle XD Juntti on ollu tosi kivan tuntuunen. Toivottavasti menis kisoos sunnuntaina yhtä hyvin ku on kotona menny. TUSKIN! XD Huomenna tampereelle! Mennään snow_angel:in kans kattomahan länkkykisoja ja varusteshoppaalemahan (vitsi ollahan sitte elementissämme siinä hommas x) ).

Kauhia homma se mitä Kauhajoella sattuu. Mikähän ihimiselle pitää tapahtua jotta nuon sekopääksi tuloo? En kyllä laittaasi koulukiusauksen tai vanhempien eroamisen piikkiin tms. Ei mustakaan oo tän hullumpi tullu X-/ No... Toivottavasti suomes saataas ny jotaki päätöksiä tehtyä jotta vastaavat tapahtumat voitaas välttää. Hulluja on aina ollu ja tuloo olemahan, mutta ennen ne sentään meni mettähän ittensä ampumahan eikä seannu sivullisia mukahan...Tämä Suomen päähäntaputtelu-kulttuuri saa masentuneet ymmärtämään jotta ne saa teherä mitä tahansa, ja laittaa kaiken muiren syyksi koska niillon masennus. Joka seki on lähinnä muotitauti. Kehtaan väittää jotta puolella joille on diagnosoitu/itte väittää masennuksen niin ei sitä oo. Son joillekki vaan syy olla itterakas selityksella "mulle pitää olla kiltti ja mä saan tehdä mitä vaan koska mulla on masennus".

No mä elän mun elämääni niinku parhaaksi näen, mutta ajattelen silti miten se vaikuttaa muidenkin elämään. Ei tässä yhteiskunnas saa silti liika itterakas olla, vaikka pitääki osata pitää puolensa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.