IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

Hitto ku kenttä ei oo kunnos!Maanantai 13.04.2009 13:17

Mape olis tänään keriinny ratsastamahan. Täs p.a.des viitti maneesillekkaan lähtiä...

Keskiviikkona oon ajellu kärrylenkin. Juntti ihan intopinkiänä. Nakkeli niskojansa ja olis vaan hölkkäälly x) Kuorma-auto meni kapialla tiellä ohitte mattei Juntti mitään piitannu.

Torstaina Juntilla oli ohojelmas vastusreeniä, elikkä reenkiskontaa. Vesitorninmäjes seikkaaltihin jollaki ihimepoluulla joka oli sellaasen hurjan 20cm leviä ja siinoli jyrkkiä käännöksiä. Jos molisin sinne ekoolla rekikerroolla eksyny niin olsin ollu tuskanhies ja jännäkakka housuus x) Vähä mentihin reki kenos välihin. Ja Juntilla hirviä hönkä päällä tietty...

Pe olin laittamas Leenan työnä hevoosia pihalle ja siivosin puoli tallia. Ja Hepomäes tein tallihommat. Käytihin _umbrella-:n ja Piispalan kans köpsöttelymaastos. Juntti oli vähä possu. Vähä tietty piti olla ku miesseuras liikentees x) ei se ny isoompia sikaallu mutta vähä piti tärrätä.

Juntille jäi la suunnitelematoon vapaa. Kävin sjoella siivuamas finnsatin ja sitte kävin tädin ja serkun työnä. Serkku täytti 11-vee =) Lahjanki ettin vasta la. Onneksi löytyy seppalästä. Sille on aika heleppo ostaa vaatteetta, ku ei oo hirviän nirso värin kans...Ostin sille sellaasen t-paidan josson sellaaset vähä rypytetyt hihat ja sellaanen "poikkinauha rinnuksen alla". Hitto ku oli hyvin selitetty XD Sitte ostin vielä kynsitarroja.

Eileen hoidin hevooset (aamulla Leenanki tallilla) ja ajelin Juntilla reippaan lenkin. Ajattelin kirijoottaa Kurikka-lehtehen jotta Kampinkyläs ei saa ajella aurinkoosena päivänä puhtahalla autolla ku mun koni häikäästyy niistä ja meinaa saada halavauksen x) Mä kyllä mietiin jotta kuinka ne muutamat oli päässy sinne asti hiekkatietä pitäen kotteronsa puhtahana? Mä en ainakaa malta menna niin hilijaa jottei rapa roiskuusi x)

Huomenna sitte painepesurihommihin...Kolottaa jo valamihiksi paikkoja X-/ Tänään pitääs Juntti liikuttaa ja soitella kaikennäköösiä puheluuta, siivota kotona, käydä Jesse lenkittämäs, käydä isän työnä vaihtamas kesärenkahat ja ehkä vähä siivota ja pestä autua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.