IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!
Kuittas ihan hyvin tuon kolomen ereltävän yön 4-5h:n nukkumisen =D

Su olin siis hevoosenhoitajana kisoos (oli muute vekkuli rata Koivusalos. Ja yks KIVA este! Pakko laittaa joskus ittelle sellaanen =) ). Lörppä oli vähä puujalaka muttei nähäny läheskään niin paljo mörköjä ku valtaosa hevosista. Aluuksi oli tietty "apua,iik,kääk olen tamma ja outojen hevosten kans oudossa paikassa"-kohtaus (tammat....), mutta ku elina meni selkähän ja käveli jonku aikaa niin ei ollu enää niin kauhiaa =)
Sunnuntain ohojelmahan kuuluu myös kopin siivous ja mattojen laitto. Uuret matot olis plussaa, ku nuo vanahat ei oikeen "istu" sinne...On vaan niin pirun kallista.nyt koppi orotteloo ensimmäästä kuskausta tallin pihas =D

Maanantaina kuudeksi kanalalle, kahden aikahan lähtö hevosenhakuun (eikä mun autos yhtään ollu kuuma...) ja suoraa johtokunnan kokoukseen, joka kesti johonki 11...Jäipä sitte Juntille toinenki vapaa =(

Tiistai: Kanala, Juntin kenkien irrotus, juoksutus, lähtölistantekoa, kengitys, finnsat.

Keskiviikko: kanala, Asiooren hoitamista keskustas (vaihtokassan pieniminen, luontaastuotekauppa; Juntin haavaan kokeellahan ny terva-pihkasalvaa..., jne...). Tallille johona totesin jottaen eheri enää ratsastaa ja TAAS pakko jättää vp. Sitte vähä kökkälääsiä kyytihin ja Kauhajoelle kisoja järjestämähän. Kisat meni nappihin. ISOO KIITOS KÖKKÄVÄELLE TÄMÄNKI KAUTTA!!! Ja tietysti kisaajille ja katsojille myös =)

Jaa'a. Jos tänään jaksaas vähä maalaalla ja ehkä kysellä jos sais jo tänään käydä finnsatin siivuamas jahka päästääs huomenis mökille =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.