IRC-Galleria

Eli eilen mentiin Valveelle sellaseen konserttiin jossa oli jotain kuoroja ja pari yksinlaulua. Siis Mallan kaa. Sen jälkeen mentiin Biskettiin kahviile, ja otetiin sellaset ihanan imelät ystävänpäiväleivokset.

Minkä jälkeen pyöräiltiin Makuuniin, ja tietenki tuli vähän vaikeuksia valita leffa, otettiin sit 2. Kuoropojat (Malla oli jo nähny sen ja oli kuulemma hyvä ja mää tietenki halusin nähä) ja Sinä, minä ja Dupree (Malla halus:D). Mutta sitten kassalla se myyjä sano et me saatas samaan hintaan vielä kolmas, niimpä haettiin The New world (mää halusin).

Käytiin vielä pikaisesti kaupasta ja sitten pyöräiltiin Mallalle. Laulettiin Singstaria, Abbaa. Mallan ääni kyllä oli aika huonona, et se sitten meni vähän laadukkaasti, mutta eipä voi mitään. Syötiin vähän ja sitten katottiin noi kaikki leffat putkeen:DD. Eka kuoropojat, se oli hyvä ja se yks poika oli tosi ihana ja laulo aivan ihanasti. Ihanaa. Se oli Píerre Morhange. En tiiä näyttelijää.

Sinä, minä ja Dupree oli aika outo kerta kaikkiaan, tyyppi ajaa pyörllä, törmää autoon, lentää maahan, selviää, ja koko homma ei liity mihinkään ja sitä kuvataan vaan n. puol minsaa...Sitä naista ei haitannu vaikka sen mies oli ihan hullu ja kuristi sen parasta kaveria..Mutta oli se Owen Wilson ihana kun se istu siellä sateessa. Se oli siis komedia. :D

The New world alotettiin joskus kaheltatoista ja alko vähän jo väsyttää. Se oli sellanen tosi eeppinen, Pocahontas-tarina ja Malla oli ihan pettynyt kun sillä miehellä ei ollut vaaleet hiukset. Hitaata kuvausta, mutta jollain tavalla kyllä tykkäsin.

Tänään tulin kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.