IRC-Galleria

Blaa blaa blaa...Tiistai 05.05.2009 02:56

Pikkasen ottaa pannuun kun en päässykkään lauantaina viihteelle vaikka niin oli sovittu. Noh, loppujen lopuks en Helenan mukaan menettäny mitään... No turha surra sitä enää.
Nyt tää oottas tän viikon lauantaita. Pääsee ehkä mahdollisesti Riihimäen riutalle äffien keikalle. Rupesin oikeen miettimään koska olisin ollu niitten varsinaisella tanssikeikalla jollei laivareissuja oteta huomioon... Hmm... Se taitaa olla viime vuoden elokuussa. Muuten oonki vaan panostanu noihin laivareissuihin. Ne kun on niitä parhaimpia.
Ottaa päähän kun telkastakaan ei tuu mitään paitsi jotain v***n jääkiekkoa. No pelaa siinä Suomi juu, ja ehkä pitäs olla sen takii kiinnostunu ees pikkasen mutta ku en oo. Jooo...
Eniten ootan 20. päivää. Sillon matkaan ( ainakin näillä näkymin ja toivottavasti! ) Hämeenlinnaan sirkukseen Popedan keikalle. 16 päivää enää <3<3<3<3
Nii ja onhan tossa 16. päivä laivareissuki tulossa :)
Evelläki loppu tänään lääkekuuri. Pikkusella oli korvatulehdus. Ollu vähä kiukkunen siittä johtuen ja vietetty unettomia öitä. Onneks ny nukkuu jo kunnolla.

Joo mut tässä kai tärkeimmät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.