IRC-Galleria

voehan ny sentään.... Torstai 08.06.2006 04:08

siis nythän tää juttu taitaa olla niin, että tää on vihdoin ja viimein ainakin yrittäny valmistuu.... ei puutu enää kun todistus. ja sekin oman saamattomuuden takia!!! vaan kukapa meistä ihan vaan iltapuhteena alkaa laskea koulu- ja työtunteja syyskuulta asti. varsinkin jos ne höntit työtunnit pitää laskea kolmen viikon listoista?!? ja ylityöt ei oo lainkaan tuntematon käsite vaan silkkaa todellisuutta... toisaalta, mitä nopeemmin sen tekee, sitä aikasemmin sais sen paperin joka todistaa kuuden ja puolen vuoden opiskelun päättyneen. (jos posti ei mee lakkoon tai näitä, sitten joskus, lähetettyjä papereita hukku vie...) luit ihan oikein! joku voi opiskella lähihoitajaks samassa ajassa, kun toiset lääkäriks. eli siis 6 ja ½ vitun vuotta!!!!!! tosin sehän nyt vaan on tosiasia, että työnteko on mukavampaa ja paljon palkitsevampaa kun koulussa notkuminen- teoreetikot suksikoon mun puolesta niiiiiiiiiiiiiiin syvälle jonnekkin kun vaan mahtaa olla mahdollista päästä, käytäntö opettaa ja pitää mielen virkeenä.
*jostain kumman syystä ei usko valmistuneensa OIKEESTI, ennenkun saa sen kummallisen ja, AH, niin vapauttavan paperinpalan käteensä* =)
vaan on se jänskä vaikutus moisella todistuksella ihmisen elämään.... kohottaa itsetuntoa ja palkkaa ainakin tovin verran. ;)
ehkä tää on nyt sitten vihdoin saavuttanut jotain pysyvää tässä elämässä.

ja teille, jotka jo ehditte huokasta helpotuksesta näiden opintojen loppuun saattamisen takia ihan pikku vinkki...... tavote on lukee lääkäriks viimeistään kahta päivää ennen eläke-ikää!!!!!!!! =)

*reps*
-vielä kun tohon jaksais uskoo itekkin, niin kaikki ois varsin mallillaan!!! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.