IRC-Galleria

Voi että kun olen viiisas.Maanantai 20.07.2009 13:43

Hieman on ollu väsynyt viikonloppu.

Seurauksia mm.:

- oon tippunut (MUTAISEEN) ojaan muutamaan kertaan
- oon kaatanut elukoiden vedet/ruuat päälleni muutamaan kertaan
- oon juossut epähuomiossa nokkospuskaan muutamaan kertaan
- oon kävellyt mm. päin puuta
- oon törmännyt hevoseen
- oon lyönyt itseäni päähän mm. talikolla, kottikärryllä, loimella ja oksalla

Ja rakastan varsaani <3, hiphei jeejee

- olin Toffon ja varsan tarhassa lukemassa kirjaa nurmikolla, varsa vieressä rapsutettavana. Aikansa oli kiltisti ja kivasti ja joo, sitten päätti että jee kävelenpäs ylitsesi. Yksi jalka oli selän päällä, käännyin kyljelleni/mahalleni tyrkkäämään varsan pois ja eikös hän vain päätäkin että on kovin hauskaa sitten hypätä kaikilla neljällä jalalla mun päälle. Hiphei, nyt sitten on alavatsassa muutama HYVIN kipeä mustelma kyseenalaisissa kohdissa, selässä yksi kiva jälki ja kyljissä mustelmia ja naarmuja.

- yöllä varsa oli kaatanut vesiämpärit, ruusupuskan, kottikärryt ja aidan. Oli sitten tietysti karannut tutkiskelemaan pihapiiriä, heräsin siinä viideltä aamulla siihen kun mammaraukka huuteli perään. Siinä sitten muutama tunti varsanpyydystystä aamutuimaan, loppujen lopuksi raahasin varsan aidan vierelle ja siitä sitten nostin sen langan yli toiselle puolelle ja aitaan tälli päälle. Jes. Siitä sitten muistoksi kuollut selkä ja lisää mustelmia ja naarmuja, kun eihän tuo tietenkään mitenkään rauhallisesti siinä sitten ollut vaan hosui ja huitoi miten sattui. -.-.-.-.-.-

- AI NIIN JA sitten kun olin tuon saakelin ihanan pikku varsan pyydystänyt ja olin tekemässä aamutallia, niin enkös sitten ollut viiiiiisas ja seisoin siinä kivassa mutaojassa johon tippuilua oon tässä ahkeraan harrastanut, ja siitä sitten otin kiinni sähköaidasta niin että joo pääsenpäs tästä helpommin ali jos nostan tuota tuosta -.- eikä siinä sitten ollutkaan mikään ihan pieni tälli.

HIHHIHHIII TYKKÄÄN ELUKOISTA TYKKÄÄN OLLA TALLILLA TÖISSÄ JEE ELÄMÄ ON KIVAA JEEJEE HIH HIH OON RAMPA JEE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.