IRC-Galleria

ma tahto veiva veivaPerjantai 22.09.2006 13:32

Katottiin eilen taas madagascar pikkupetterin kans, ja tietty huudatettiin "ma tahtoo veivaa" :D Pitää hyvissä ajoin opettaa pojalle popituskulttuuri.

Ma olla pipinä. Just eilen oli pojalla eka kuumeeton päivä niin nyt mä köhin ja hulluna ihme sitkeetä limaa kurkussa ja kurkku kipee eikä lähe millään pois. Tänään pitäis lähtee sotkamoon laikojen mestaruusotteluun, tai huomenna se koe vasta on. En tiiä kyllä onkohan järkee lähtee tässä kunnossa; kuitenki mun tuurilla haukulle mennessä alkaa köhityttämään ja sit karkotan ne hirvet ja koiran koe pilalle. Ja sit ettei siinä olis vielä tarpeeksi niin palelluttasin itteni siellä ja saisin vielä kauheemman taudin. Pitää kysyy isältä mielipidettä, et mitä mä teen, isä on siel kokeessa ylituomarina. Olis kyllä toisaalta niin mahtavaa päästä kattoo oletettavasti Suomen laikojen kermaa ja jos pääsis vielä laikan haukkua arvostelemaan niin olishan mielenkiintosta.

Mutta ma tahto veiva. Meinaan pilistä. Mulla on jo yli viikon ollu hirmu himot suorastaan päästä ajaa pilistä. Haluisin lähtee jolleki kuskiksi. No se varmaan onnistuu heti ku vaan tulee sellanen hetki et mä pääsen lähtee.

Pikkupetteri lähtee tänään mummolaan yökylään. Mä lähen ilmeisesti sinne sotsiin ja jukka juhlii synttäreitä meillä saunoen jne, saa sekin välillä "vapaaillan". Mua kauhistuttaa et ne karkuuttaa koirat ja/tai talloo Olgan ja/tai syöttää Wandalle jotain sipsiä joka pienikin määrä saa sen ripuloimaan täysin hallitsemattomasti seuraavan puolen vuorokauden ajan vähintään. Pidettävän jonkinasteinen "palopuhe" Jukalle ja antaa sille tarkat ohjeet eli määräykset miten toimia.

No juuh, pitänee ruveta pojalle vellipulloa laittaa, sillä alkaa varmaan olla jo nälkä.

PS. Kakusta tuli muuten ihan jees, mut vähän pinta paloi ja olis saanu olla enemmän kostutuslientä... X)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.