IRC-Galleria

mmartha_

mmartha_

No one should work so hard and risk so much just to be themselves.

AARGHLauantai 27.10.2012 22:55

alright, pakko purkaa itteeni johonkin, ku muuten ihmisiä ei näytä kiinnostavan. Siis, miu polvileikkaus oli tiistaina, kattoo blogino, siel on yksityiskohtasemmi :)

mutta siis, ihmiset kysyy multa mikä vointi kaua kävelen kepeil yms. ja sanovat ett ilmottele sitte ku oon kunnos kävellä ja huidella ympäriinsä. Eiks ihmisil oo sen verra älliä oikeesti pässä, et ne olettaa et mie makaan kotona yksin pari viikkoo erakkona, näkemättä ketään ja sitte ku mulla on jalka kunnossa nii mie ilmotan heille et hei mitä teet, nähäänkö? Hei haloo, jos oikeesti oot mun kaveri, joka asuu tääl, ni eiks oikeesti oo vaik kiinnostusta siihen et soitaa moi, mitä kuuluu, onko kaikki ok? Voinko tulla kattoo usa ku sul on varmast yksinäistä istuu sisäl kaiket päivät yksin?. Ei, ihmisil ei oo älliä.

Mua ärsyttää ja mua vituttaa istua sisällä kaiket päivät ja olla vaan, siihen kyllästyy, eikä voi nukkuakkaa, ku muute en yöllä nuku. Mä oon nyt viis päivää homehtunu mein perheen kämpässä, suurimman osan päivästä datannu ja taas kysellää miten voit. toiset tekee sitä et ne sanoo et hei mie tuun käymää, mut sit ne sanoo pärin päivän pääst et tuun sit sillo ja sillo sen ja sen jälkee käymää, mut sit tajuut ite et oot luultavasti ite sillo jo menossa mukana. Vituttaisko sua, koska mä tiiän et mua vituttaa.

kiitän ja kuittaan, moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.