IRC-Galleria

nanna80

nanna80

... aina ei vaan jaksa ymmärtää... :/

Lauantai...Lauantai 25.03.2006 12:42

Moikka!
Tulee silloin tällöin muistettua et tännekin voi kuulumisia kirjoittaa ;) Ihana viime yö, poitsu nukkui hyvin, ekana sen 6h ja jatkoi syönnin jälkeen vielä 4h unilla. Tänään me mennään sitten mummilaan yöksi, otetaan pakkasesta vähän maitoa matkaan ja mummi ruokkii yöllä niin me isin kanssa nukutaan sitten koko yö =) Sinällään ihanaa, kun poika nukkuu kuitenkin saman katon alla joten jos ikävä tulee, niin läheltä löytyy ;)
Eilen oli aika päivä, kavereiden ajatuksia miettien. Jokainen johon nämä liittyy osaa kyllä tietää mitä tarkoitan. Kolmella kaverilla oli huolia =(. Auttaisin jos jotenkin voisin. Mutta pääasia on, että he tietävät minun olevan olemassa.
On ollut kiva huomata, että ystävä joka on aina ystävä ollut niin on viime aikoina tullut pidettyä taas enempi yhteyksiä. Kiitos siitä ...Raply ;)
Ristiäisetkin lähenee kovaa vauhtia, enää kaksi viikkoa niin voi alkaa poikaa jo nimeltä kutsumaan! Käykääs nyt yhteisössä arvailemas nimiä, olis kiva nähdä osuuko joku oikeaan!
Tänään ajattelin pitkästä aikaa hakea ihan saunasiiderin ;) Vieläköhän half&half maistuu yhtä hyvälle kuin ennen.
Kohta olis tarkoitus lähteä taas tuossa hyvässä kelissä vaunuilemaan! Ihana ilma kerrassaan. Hyvää viikonloppua kaikille! Ja kuullaan taas ;)
...minä jään odottamaan maanantaita, minulle tulee puhelin postiin Nokia 6101 =) JIPII!
Ja isi on vapail maanantaina ja tiistaina, ihanaa!
Iso hali ja pojalta pukluiset pusut ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.