IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

PASILA<3Tiistai 20.01.2009 19:35

* Joo, kyllä mua seksi kiinnostais. Ai sanoinks mä sen ääneen?! En tarkottanu... Tai siis että ei kiinnosta. Eikun kiinnostaa. Ei! Tai, joo, mutta sitten vasta kun sä olet valmis antamaan... siis rakastelemaan. Eih! Jumalauta, sori, sitä rakkaus sotkee sanat. Ei! Ei rakkaus, mehän vasta tavattiin, en tietenkään ole rakastunut, ei paineita siitä. Öh, sori, mä sönkötän taas. Tätä se kiima teettää... Ei kiima, rakkaus! Ei, ei, ei kumpikaan. Yömyssy! Yömyssy kiinnostaa, kyllä. Vastauksena siihen sun kysymykseen: yömyssy kiinnostaa.

*Jännää ku ryssällä jännässä paikassa!

*On olemassa erilaisia krapuloita: Mieto, paha, erittäin paha, kivulias, semiparanoidi, paranoidi, mandoliini ja niin pois päin. Mutta pahin kaikista kuitenkin on Phil Collins -darra.

*Otat säkin Mustan ryssän? Ei tääl oo ku tiukkoja. "Musta ryssä, Minttu musta ryssä, Työttömän ahteri, Hukkuva somali, Tyhmä svedu, Kiinalainen nälänhätä, Eestiläinen abortti ja Jallu"... Pitäisköhän mun poliisina puuttuu näihin nimiin...?

*On se jännä miten ihmisellä pettää humalassa tuo arvostelukyky. Ei toikaan varmaan selvänä humalassa ajais.

*Nuorena taiteilijaksi halusin... Lahjakkaana pidettiin, paikallislehdessä julkaistiin. Taidekurssille menin... (Pöysti: Jaa jollekki jännälle kurssille?) Ei, se ei ollu jännä. Aluksi ihan konkreettista maalasin: kukkia ja vaaseja. Sitten muotoa aloin rikkoa, se oli jännä. Perspektiivejä vääristelin, valolla leikin, sääntöjä rikoin. Kukaan ei pitänyt. Sitä en kestänyt, suutuin, rikoin muotoa vielä enemmän. En enää itsekkään pitäny, suutuin itsellenikin. Rikoin taulut, löin kavereita.

*Mä voin tulla kaljalle... On se jännä, tuopit otetaan, juttua isketään, puhutaan kaikesta maan ja taivaan... (Pöysti lähtee pois huoneesta) Kesken lauseen lähti, yksin jäin puhumaan... On se jännä, mies ja ääni...

*Tykkään lapsista, itekki olin junnuna.

*Oho! Nämähän on kalojen ruokaa! JUMALAUTA! Kalojen ruokaa söin! Mitähän minä sitten kaloille annoin? Lääkkeet annoin kaloille! Mielialalääkkeet kaloille minä syötin.. En syö kalojen lääkettä.. ... Lääkkeet, tyhjä.. Kaiken kaloille annoin ko? Koko lääkityksen sai kala... Ratkaisu: syö kala!

*Homma on pulkassa... Pulkassa on homma... Pulkka on sininen, kohta tulee lumi ja pulkka kaivetaan esiin. Äiti tekee kaakaota ja lumihanki välkkyy kivasti. Keväällä pulkka laitetaan takasin talliin. Ota lääkkeet, no taidanpa ottaa! *mums* Kiitos, ei kestä... Asiaan!

*Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran kun se menee sieltä veräjästä. Villakoira menee. Sen näkee sitten silmällä siitä.

*Te tiedätte mikä määräraha on. Se on raha joka pitää käyttää, mutta ei karkkiin. Karkki pilaa hampaat ja lihottaa. Lihavuus taas johtaa silmäpainesairauteen. Ja silmät ovat tunnetusti sielun peili. Te tiedätte mikä peili on, lasinen heijastava kuvastin.

*Isoisä ei naisten kanssa kranttuile, se tuuppaa vaikka juottovasikkaa jos sille pukee hameen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.