IRC-Galleria

nonii...guess who's at it again...Lauantai 08.11.2008 13:43

hello helloo..pitkäst aikaa...siis oikeesti on mulla ollu monta mielenkiintosta juttuu mitä voisin laittaa kansan nähtäväks ja pohdittavaks mut ne on joitenkin heikkohermosten mielest häiriintyneit tai varsin pervoja melkein jo burlerskeja( vähä kun babyfacen jutut välillä mut sentakii niit on kiva kuunella, ok mitä mä mielistelen..olen pervo, häiriintynyt ja ylpeä..)

mutta asiaan: taas yks juttu melkeinp huvittaa teissä ihmisissä..... erillaisuus! mutta ootte kaikki kummiskin samanlaisia..heh ok selitetään vähän

esimerkki : Mr. X on pasifisti, hyvin jalat maassa oleva ja "tunnolinen " kansalainen. hän pitää klassisesta musiikista ja kukkasista niityll(heh tuli mieleen kotka ilman sit pasifistisuuta tai jalat maassa, tunnoline,klassinen musiiki ym...) mut sitte- Mr. Z on monen psykiatsin ja läkärin toteamana häiriintynyt sosiopaatti( ja se urpo joka ei tii mitä sosiopaatti tarkottaa ei saa lukea enemmpää..loukaavaa...ok menee vaa googlaa ja sit tulee takas XD) hän tukee/turvautuu väkivaltaa ja elää omissa ainutlaatusissa maailmoissa, hän on jopa niin pahis ett ryttää ja astuu kukkien päälle, sylkee vauvoijen päälle ja potkii mummojen kvelykeppejä.. kaksi erilaista personaa..mik niit yhdist??

...ai ei mitään...
...vastaus seuraa ensi viikolla...

ei mutta siis yhdistävi tekijöit on: molemmat tarvitsevat vettä ja ruokaa, katon pään pälle, muita lisääntyäkseen, happea..ym..ok aika itsestään selvä..ja en ole näsäviisas, tässä on pointti..
on asioita mita kaikki hakee elämässä, tai ärsykkeit jotta elisimme : kaikki hakee joissain missä on merkityst: miksi elämme? mikä syy meillä on jatkaa elämist?
sosiaalinen hyväksyntää... joo tiedän että on niitä misantroopisiakin ihmisiä mutta ihminen on sosiaainn eläin ja pystyy elää erakkona koska kyseinen yksilö on tietoinen ja kykenee meittimään että on muitakin kaltaisaan.
valta ja vastuuta. omaa paikka yhteisössä, perheessä.
ok on monia asioita mutta mikä nissä asioissa on hauskaa on se että jokainen haluaa/tarvitsee samoja periaatteita mutta niitten tarkotus on eri.
esim: diktatuurille: voi valtaa tarkoittaa, dominoivana ja ylijumala tyyliä kun taas jokapäivinen matti saattaa mieltiä vallan siin mieless että on saanut ylennyksen ja pystyy pitämään itse itsestääm huolta..
sekä diktatuuri että matti pyrkivät/haluavat samaa asiaa mutta eri tarkoituksin aika hauskaa...

oikeesti kirjotin tän keskiviikko yönä mut sit mun päälle hyökkäs iso vihanen hulk ja piti vähä näyttää sille kuka määrää ja tein semmoset ninja liikkeet sille ettei se kuse viikkoon suoraan tai kävele kuukauteen...mut joo ninja hoiti homman kotiin ....ninja kuittaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.