IRC-Galleria

Travian fixPerjantai 19.06.2009 07:55

Rakkaat Travianin pelaajat,

aurinko oli jo nousemassa, mutta työläiset kaupungissa Kääkin KÄÄKWW, KÄÄK! jatkoivat rakentamista saadakseen tämän mahtavan maailman ihmeen valmiiksi. Noin kello 01:05 rakentajat saivat valmiiksi kenties mahtavimman ja suurimman rakennuksen Travianin historiassa sitten nataarien imperiumin kaatumisen.

Yhdessä liittonsa HiVe kanssa Homppeli Hirvi oli ensimmäinen, joka sai tämän rakennuksen valmiiksi. Se vaati häneltä miljoonia resursseja ja tuhansia urheita puolustajia, ja hän ansaitsikin sen vuoksi tittelin "Aikakauden voittaja".

Lopussa Pantheon oli suurimman imperiumin hallitsija, Kiukku ja WalkerFromTexa5 hallitsivat seuraavaksi suurimpia valtakuntia.

Kaikkein aggressiivisin ja voimakkain komentaja oliWe_Own_You. rukousko oli taitavin puolustaja, ja hän teurasti vihollisen joukot porteillaan, tahraten kyliensä ympärillä olevat maat heidän verellään.

Travian-Tiimi haluaa kiittää kaikkia teitä, jotka olitte mukana loppuun asti ja pysyitte uskollisina ja ymmärtäväisinä silloinkin, kun asiat eivät menneet yhtä jouhevasti kuin niiden olisi pitänyt.

Parhain terveisin

Travian-tiimi



Kiitos kaikille mahtavasta peliseurasta ja nähään ens speedillä ; )
Onnea toki Homppeli Hirvelle, jota en kerennyt paljon auttaa koska olin myöhään liikkeellä.
Oli hienoa nähdä miten paljon iloisia ihmisiä sieltä travianista löytyy ja miten paljon joukkoja heillä on suojaamassa croppikyliään : D
Toistaiseksi taas on hiljaista hetken. Kohta nähdään ehkä taas samoissa, sotaisissa merkeissä.
Siihen asti. Näkemiin.

Erikoiskiitokset:
Nippix
Lich King
Krumble
Dracula (anteeks.. )
yms.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.