IRC-Galleria

peaceANDlove81

peaceANDlove81

Joka mieltäni kiehtoo ja ahdistaa...Joka myrkkyä on mutta niin makeaa...

Tiedot

Syntymäpäivä
20.8.1981 (42,68 vuotta)
Asuinpaikka
Vantaa

Ketä mietit aamulla kun nouset?
Entä illal, ku silmät suljet?
Kenen kans unelmissasi kuljet?
Kerro se mulle...?

Yhteisöt

  • my heart say to BUM BUM BUM..<3

odottaa ja odottaa..vaan liekö turhaa odottaa..
Albumi
Oletusalbumi
Luokiteltu yhteisöihin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Boksi

Kirje sairaudeltani minulle!

Vihaan NA kokouksia… vihaan korkeampia voimia… vihaan jokaista joka on ohjelmassa. Kaikki ne teistä, jotka yrittävät olla minuun yhteydessä, toivon teille kuolemaa ja kärsimystä. Anna minun esitellä itseni. Olen sairautesi nimeltä addiktio. Olen paheneva. Voimakas. Se olen minä. Olen tappanut miljoonia ja tapan edelleen. Pidän erityisesti yllättämisestä. Pidän teeskentelystä, olen sinun rakastettusi, ystäväsi.

Olen antanut sinulle helpotusta, enkö olekkin ? Enkö minä ollut silloin siellä kun sinä olit yksinäinen? kun halusit kuolla, etkö silloinkin pyytänyt apuani ? Olin siellä. Pidän satuttamisestasi. Nautin kun itket. Vielä parempaa, nautin tehdessäni sinut niin paatuneeksi ettet pysty edes tuntemaan saati itkemään. Kun et pysty tuntemaan mitään, se on todellinen palkintoni. Kaikki mitä pyydän sinulta, on pitkäaikainen kärsiminen.

Olen ollut tavoitettavissasi aina. Kun asiat ovat menneet hyvin elämässäsi, sinä kutsuit minua. Sanoit ettet ansaitse hyviä asioita tapahtuvaksi. Yhdessä me pystyimme tuhoamaan kaiken hyvän ja kauniin elämästäsi.

Ihmiset eivät ota minua tosissaan. He ottavat tosissaan sydänkohtaukset, diabeteksen, syövän, mutta minua he eivät ota tosissaan. Typerykset. Ilman minun apuani nämä sydärit ja muut eivät olisi mahdollisia. Olen vihattu sairaus.

Sinä valitsit minut. Moni on valinnut minut ennemmin kuin todellisuuden ja rauhan. Mutta enemmän kuin sinä vihaat minua, minä vihaan kaikkia 12 askeleen ohjelmia. Sinun ohjelmaasi, sinun ryhmiäsi, sinun korkeampaa voimaasi. Kaikki nämä heikentävät minua enkä voi toimia kunnolla sinun näitä käyttäessäsi.

Nyt käyn tähän lepäämään hiljaa. Et näe minua, mutta olen kasvamassa isommaksi kuin koskaan. Kun sinä elät, minä voin vain olla olemassa. Mutta olen lähellä. Ja kunnes tapaamme taas, jos tapaamme, toivon sinulle kuolemaa ja kärsimystä.

terveisin : Addiktiosairautesi