IRC-Galleria

pitkästä aikaaTorstai 07.02.2008 14:16

Onpa aikaa kulunut...jotenkin vaan ei ole aika riittänyt muuhun kuin työhön ja koirien hoitoon. Välillä täällä vilkuilemassa, muttei riviäkään saa aikaiseksi. Nyt karmee flunssa hellittämässä otettaan.
On se hirveetä, kun on sairas ja miettii vaan ettei sais olla, kun muut joutuu sitten duunissa tiukoille ja jättämään vapaitaan väliin jne, jne....onkohan meikäläiset kasvatettu jotenkin ylitunnollisiksi? Kyllähän sen kuitenkin tietää, ettei ole korvaamaton ja taas itsekin joustaa pakon edessä, mutta jotenkin vaan hullua potea huonoa omatuntoa, jos kerran on sairas.
Olisi paljon helpompaa, jos tietäisi, että sijaisia löytyy ja palkataan, eikä aina olisi kyse rahasta tai lähinnä sen puutteesta näillä hoitoaloilla ja tietty muillakin varsinkin ihmisten hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvillä aloilla.
No joka tapauksessa kevät alkaa lähestyä ja kaipa minäkin kohta auringon voimasta alan piristyä, eipä kyllä vielä arskaa näy, mutta eilenkin metsässä oli kevään tuntua ja tintit sirkutti.
Kyllä tämä "talvi" onkin ollut harvinaisen pitkä. Johtuneeko myös siitä, että taitaa olla kuuteen vuoteen ensimmäinen talvi, kun ei ole etelän aurinkoon edes hetkeksi päässyt. Kesänlapsena on ankeaa elää ilman aurinkoa ja lämpöä varsinkin tällaista pimeää ja lumetonta talvea.
Toivotaan, että tulee aurinkoinen kevät ja kesä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.