IRC-Galleria

poikas

poikas

on kanttarilla kanttarelli

lue tämä vasta nukkumaan alkaessasi.Keskiviikko 11.11.2009 01:57

nonne elikäs jauhettiin tossa miran kans ainaki 2h kaikkista kauhutarinoista ja spiritismin pelaamisesta ja kauhuelokuvista ja 'tositarinoista' joita netissä on esim. just spiritismin pelaamisesta nii tulihan siinä joo hiukka vainoharhanen olo joten jaettakoon sitä vähän teillekkin.:asd

kaikkihan varmasti tietävät hyvin juuri nämä kauhuleffojen kliseisimmät kohtaukset mutta ajatelkaapa niitä oikeasti.? varsinkin ennen nukkumaan menoa.

omistatko peilin huoneessasi.? on ihan mahdollista että heräät keskellä yötä ja näet peilistä jotain todella epämääräistä kun laitat silmäsi kiinni ja avaat ne taas, se jokin on pois, mutta tiedät että se on yhä siellä.

entäs kun menet vessaan, varmaan aika monella on siellä peilikaappi eikö.? kun avaat oven ottaaksesi esim. hammasharjan, on ihan mahdollista että takanasi seisoo joku tai jokin. kuvittele. tuijjottaa sinua suoraan silmiin peilin kautta.

entäs kun olet yksin kotona.? vaikka on päivä. talossa ei ole ketään muuta mutta yhtäkkiä jostain kuuluu askelia tai muuta epämääräistä ääntä. on ihan mahdollista että joku tai jokin on tullut perässäsi sisään, tai olet jättänyt oven auki, niin että se joku tai jokin on tullut sisään, eikä sillä/hänellä ole ehkä ihan 'kauniit' ajatukset sinua kohtaan.

entäs sitten aina niin ihanat kaapit omassa huoneessasi.? on ihan mahdollista että yöllä kaappi yhtäkkiä alkaa avautumaan ja joku tai jokin tulee sieltä. tai mitä jos kaappisi ovi onkin sitä laatua että tuppaa avautumaan aina itsestään, oletko aivan varma että se avautuu sittenkään IHAN ITSESTÄÄN.

huoneessasi on varmasti ikkuna.? mitä jos keskellä yötä joku tai jokin tuleekin ikkunasta huoneeseesi, tai rupeaa koputtelemaan ikkunaa, tai jos verho onkin vähän raollaan näet vain kasvot tai silmät jotka tuijjottavat suoraan sinua.

kävelet varmasti päivittäin kaikenlaisten kulmausten ohi.? mitä jos jostain kulman takaa yhtäkkiä hyökkääkin joku tai jokin. mitä jos dataat tai syöt tai teet mitä vaan, ja takanasi seisookin joku. mitä jos varjo jonka näit, ei ollutkaan pelkkä puun oksa.

televisio omassa huoneessa.? no ringihän on ihan lapsellinen leffa, mutta mitä jos omasta teeveestäsi rupeaisi keskellä yötä tulemaan mustahiuksinen tyttö. entä jos yhtäkkiä ringin video alkaisi pyörimään teeveestä vaikka et olisi painanut sitä päälle. entä jos telkkari menee yhtäkkiä päälle ja sieltä näkyy vain lumisadetta tai pelkkää mustaa.

onko sinulla web kameraa, osoittaako se juuri sänkyysi.? mitä jos joku tai jokin tarkkaileekin sinua kun nukut.

ja lopuksi tietenkin sänky.

tottakai omistat sängyn eikö.? sehän on maailman turvallisin paikka, jonne mikään tai kukaan ei pääse. mutta entä jos sänkysi alla odottaa joku tai jokin joka tilaisuuden tullen ottaa sängyn ulkopuolella roikkuvasta raajastasi kiinni. mitä jos joku tai jokin tarttuu jalkoihisi kylmillä käsillään kun nukut. mitä jos heräätkin siihen että joku tai jokin tuijjottaa sinua suoraan silmiin viiden sentin etäisyydeltä tunnet sen läpitunkevan tuijjotuksen unessasikin. ja peitto, kyllähänse kaunakin tuli peiton alta.

pelottaako.? eikö.? mieti asiaa, nuo kaikkihan ovat ihan mahdollisia asioita.

© poikas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.