IRC-Galleria

onanointiaKeskiviikko 22.03.2006 19:22

katsoin viime yönä viisi jaksoa lostia. istuttiin fabion kanssa pimeässä huoneessa hiirenhiljaa ja tuijotettiin.... aina jakson lopussa käännyttiin katsomaan toisiamme: "vorresti guardare un'altro? - haluisitko nähdä seuraavan?" eikä kummallakaan yhtäkkiä ollu mitään muuta tekemistä, kolmisen tuntia siinä vierähti.

tänään en oo tehny mitään. en jaksa mennä edes alas aamupalalle (palasin lentokentältä klo 8 ja sen jälkeen nukuin kuusi tuntia), tuntuu että en jaksa puhua kenenkään kanssa enkä nähdä ketään. jos jäisinkin vaan huoneeseeni koko päiväksi ja hiipisin salavihkaa ulos jos on tarve...?

koko mennyt viikko tuntuu kuin unelta, kuin extra-ajalta. nyt tuntuu että paluuta samanlaiseen arkeen ei enää ole; edessä on jotenkin uusi arki, muuttunut arki. ja juuri nyt en jaksa ottaa kaikkea sitä kerralla. päivä on harmaa ja niin on mielialakin.

"Se vuoi essere felice per un giorno, dai una festa; per due settimane, fai un viaggio; per un anno, fai un giardino; per la vita, trova uno scopo degno." -f. tibolt

(jos haluat olla onnellinen päivän ajan, pidä juhlat; kahden viikon ajan, tee matka; vuoden ajan, hanki puutarha; elämän ajan, löydä arvokas päämäärä).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.