IRC-Galleria

ROP x 1
PMV-07 x 1
S MVA x 1
PN2 x 1

Elikkäs näyttelysysteemithän meni hianosti, Topy -silkki mielettömän upeesti ROP (PMV-07 ja tuore S MVA!) ja meitä dissannut Bertta -podengo PN2 kera vara-CACIBin :). Kyllä sitä kelpas majailla luxushotellissa ;) Ja pyhäkouluvaatteet päälle jotteivat Virginia ja Tanya säikähdä :))). Ensimmäinen kerta kun mut saa pakottamalla hihittämään ;).

Kalsongen <3


Terhin logiikkaa (=?) x aivan liikaa

Hihhii ja tästä kaikkien ei tarvitsekaan tietää enempää ;). Muuta kuin se että mulla tulee olemaan hieno matkailuauto sitten joskus ja että Gävle on Ruotsin paras paikkakunta! :")))


Mielenkiintoinen junamatka x 1

Aplodit Topyn kyrpiintyneille ilmeille!


McDonald's -safkaa x koko ajan

Terveelliset elämäntavat kunniaan! (Me reissussa paljon muuta syötykään...)


Kuumaa munaa x 0 (SE OLI HAALEETA)
Luxushotelleja x 2 (Park Innin remonttireiskat arrgh)

Saatiin sentään se extrabed, ei tarvinnut kehdossa nukkua :D


Rodis ei osaa käyttäytyä ruotsalaisten ikäihmistenkään läheisyydessä, oh fuck on kansainvälistä :'<. Bertalla on porttikielto jonnekin, luulen! ;)

Hiiri vai kani?

Nööh ei ees sekavaa tekstiä mua vähän väsyttää ja oon syöny pizzaa ja suklaata niin.


Tintin pöksyt Rodiksen päässä x 2 (Housuparat)
Freessshh olo x 100% koko ajan
Hihitystä x liikaa


Haha ja se sairasta sairaampi laivamatka :'DD
Ähhähää kuka taas rakastaa aikasia herätyksiä. Ja paskat muuten kuuluu korjata roskikseen. Niin.

Unohin varmasti jotain tosi olennaista mutta niistä sitten huomenna tai joksus. Kiitos Tinhi, Tertti, Topy ja dissaajamme Pertta matkaseurasta, mun kestämisestä ja epäloogisista, päivää piristävistä väläytyksistä (viim. ERIT. TERTTI).

//

20.12.07 10:10 <besk> Hei. mä söin myös salaattia, leipää, lettuja yms silloin kun sä söit raejuustoa et älä väitä että kaikki söi karkkia ja mäkkiruokaa! Soosoo!

Oli muuten hyvää raejuustoa, btw. (5-6 lautasellista?) ;) Tai entä ne pöllityt kinkut ja makkarat :D Ja Tinhi nyt pätee salaatilla :)))

//

20.12.07 13:37 <Derik> Ei elämä repeilen tälle :D :D :D Ainii muista taksimatka!!

Ikimuistoinen taksimatka, Olli leikki miestä ja merkkas auton omakseen. Jäi se 60 ylimäärästä kruunua maksamatta kun Tinhi ja Tertti leikki etteivät tajua :DDD


// NO NYT HEI MEINAS KÄYVÄ VUOSISADAN MOKA!!
Kiitos Terhi, kun muistutit että meillä oli käytössämme myös loisteliaat RUOTSALAISET KALSARINKUIVAUSTELINEET! Siis on kaksi ihan eri asiaa jos on matkalaukunpidike ja RUOTSALAINEN KALSARINKUIVAUSTELINE. Siitähän sopii kiistellä kumpaa tuo loistelias ystävämme Park Innissä edusti, mutta itse tulin siihen tulokseen että kyllä minä ja Tintti voitimme, sillä olemme hyvin älykkäitä toisin kuin epälooginen matkalaukkulaiskiainen Terhi ja meitin ÄITI. Toisin sanoen überäly + überäly vs. epälooginen eläin + ÄITI (joka ei voi olla viisas..) joista tämä älyllinen vähemmistö kannatti jotain ihme matkalaukunpidikettä! Sanokaa nyt ihmiset, että sellanen hökötys missä on ihme juttuja on KALSARINKUIVAUSTELINE! Terhi ei vaan osaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.