IRC-Galleria

runja

runja

oletko nähnyt kumiankkaani?

Uusimmat blogimerkinnät

THIS IS WAR.Lauantai 13.03.2010 10:49

OLI KYLLÄ PARAS PÄIVÄ EILEN !
PAKKO MYÖNTÄÄÄ,ahhhh<3


noo ensiks mentii stadiiii ja sit käytii mäkis ja mulle nauretttii ku mun lusikka tippu siihe mäkin penkille ja sit sanoin et lie vaik joku on istunu tässä paljaalla perseellä, ja joku tarjoilia kaatu niis rappusis :DDDHAA, ja päästii kai telkkarii åå, mut kummiski, siit sit mentii stokkalle jonottaa 3 tunniks nimmareit,siin oli joku järjestys et kaikki jotka jonottaa nimmareit saa rannekkeen ja numeron kätee, mä olin 165!:DD oli kyl ihanaa sitku saatii ne nimmarit ja ne vaa : MOI, ahhh<3 katto suoraa silmiiiiiii<3 sitte lähettii jäähallille, siel kylmäs seistii sit sellanen pari tuntii, MUT OLI SEN ARVOSTTT! päästii sisää ja sit täytettii sellaset laput ja meist otettii kuvat et voidaa päästä seuraavan levyn kantee ^^
sit mentii sinne kentälle ja rynnittii vähä niitte ihmiste välist, siis minä, rosa ja jonna ku salami ja emilia jäi johonki kauemmas.
SITTE soitti lämppärit ja se eka oli mun mielest parempi ku se toinen : > PS. MUL ON NIITTE KAIKKIEN NIMMARIT MUN JULISTEES åå sain just vaa sen keikan lopus :DDD MUT NII sitte marssien piti tulla lavalle, nooo tadaa nepä oli myöhässä jonku aikaa, mut ei se mitää, AHHHH<3 hypittii,pompittii,huudettii,laulettiiiiii!


JALAT PASKANA,ÄÄNI PASKANA,KAIKKI PASKANA! mut ei semitää OLI SEN ARVOSTA!


Was it a dream?
Was it a dream?
Is this the only evidence that proves
A photograph of you and I


AAAAAA,OON IHA SEKAAAASIIIIIIIIIII

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.