IRC-Galleria

s-mies

s-mies

ei pelkää painajaisia.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Pelastakaa kasvitKeskiviikko 18.02.2009 17:24

Arkistojen aarteistoa MikroPC:n purkkikeskusteluista 13.1.1998 @ 11:14

"Yhteiskunta lienee nyt kallistumassa sille kannalle, ettei lihaa saa syödä eikä nahkajalkineita käyttää, koska käytön edellytyksenä on eläimen tappaminen. -Myös lampaan keritseminen loukkaa lampaan intimiteettiä, pakotetaanhan se täten palloilemaan pitkät ajat ympäriinsä vailla säädyllistä vaatetusta.

Harva kuitenkaan tietää, että amerikkalaisissa tutkimuksissa on todettu myös kasveilla olevan tunto- ym. aisteja. Tämä on todistettu ns. Kirlian-kuvauksilla, joilla kasvinosan, esim lehden, aura saadaan näkymään. On esimerkiksi todettu, että kasvi reagoi pelonkaltaisella auramuutoksella kun sitä lähestyy henkilö, joka on aikaisemmin vcahingoittanut ko. kasvia.

Voimme vain kuvitella mitä porkkana kokee kun se väkivaltaisesti tempaistaan maasta, sen iho raavitaan irti ja sen kiusattu ruumis lopulta paloitellaan kiehuvaan veteen.

Tai millaiset ovatkaan nuoren parsan viimeiset kauhuntäyteiset tuntemukset kun se juuri elämän aamunsarastuksessa äkisti leikataan poikki ja hukutetaan niljakkaaseen säilöntäliemeen?

Oikeutta kasveille! Lopettakaa kauheat joukkomurhat moraalittomien maanviljelijäjulmurien haisevilla leikkuupuimureilla! Päättäväinen EI perunoiden tarhaukselle! Omenat takaisin puihin!

Kasvien vapautusrintama (KVR) perusteilla.
Jäsenilmoitukset allekirjoittaneelle:

Tuomo Lintulaakso,
valmisteleva toimikunta"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.