IRC-Galleria

No oli kyllä taas jokirokki. Viides jo, missä oon ollut!

Perjantaina ennätin just kivasti PMMP:n ajaksi, Turmion kätilöt.. no, oli ainakin näkemisen arvoinen. :DDD Sit mentiin just ennen Uriah Heepia käymään Mansikkalan grilliä (rupeen varmaa olemaan jo vakioasiakas siellä...) ja ihmeen hiljaista oli. Uriahin jälkeen jalkojen happopitoisuus oli jotain hirveetä.

Lördagen alkoi niinkin hyvin, et missasin Anomian. :< Tuli tutustuttua myös Riverin ensiapupuoleen, kun ilmeisesti perjantaista johtuen jalassa oli jonkin sortin rasitusvamma ja sain sieltä sit jonkun jääpussin jalkaan. Sanoivat sitten, että älä hirveesti riehu ja vältä juoksemista. Mut päädyin sit kuitenkin Stam1nan pittiin ja viel ihan vapaaehtoisesti tällä kertaa... Stam1nan jälkeen lähettiin käymään Marjon ja Samin kaa Mäkkärissä ja missattiin Henry K. Rock @ anniskelualue. :< Melkein jäätiin paitsi myös Teräsbetonista, kiitos jonkun koskinäytöshässäkän (Imatran kaupunki 60v. <3) ja piti sit kiertää kaukaa Mansikkalan kautta. Marjo meinas, et tappaa jonkun, jos ei kuule Älä mene metsään. Noh, viimein löydettiin parkkipaikka jostain kirkon takaa ja juostiin kentälle. Tietysti siin oli just joku järkkäri, joka syynäs kaikki pienimmätkin taskut repusta, ettei vain ois BURANAA tai muita HUUMAUSAINEITA. Ja just, kun oltiin sisällä, rupes soimaan Älä mene metsään. Ajoitus kymppi! Missä miehet ratsastaa -biisin jälkeen ratsastin hetken parin metrin korkeudella maanpinnasta, kun koitin ettiä Liisaa yleisön joukosta. Noh, oli aika turha homma, niin paljon porukkaa kuitenkin. Lisäksi kipu palas jalkaan, ihme kumma vasta Teräsbetonin lopussa. Lisäks muutama mustelma löytyy ja kipee olkapää, kun tuli vähän kiire autosta ulos. :D

Lordin shown aikana ei ainakaan kylmä tullut, kiitos tuliefektien. Niin ja taivas löi ihan kivasti sitä tulta sit sen keikan jälkeen. Suhteellisen hulvaton viikonloppu siis.

Ps. Ainii, tuli nähtyy Jussi Lampi ilman paitaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.