IRC-Galleria

http://www.youtube.com/watch?v=o79m2xnYD3kMaanantai 25.05.2009 23:03

Nyt puu tiputtaa lehtiään haudaten alle kaiken, maan päällä elollisen - Nyt vuodet vaihtuu aika kuluu, suru on ainut ystäväin! Toivottavasti voin kohta nukahtaa, joten isänmaa herätä poika Suomenmaan!

Liian paljon vääryyttä liian monta kuolemaa - Joten, isänmaa anna meille merkki taisteluun olet liian tärkeä taistelemme sinut vapauteen, isänmaa!

Nyt sieluni on ankea, kun etsin oikeaa vastausta, joka pelastaisi tämän maan - Kaikki mitä on voitettu on kohta hävittu mutta siihen emme voi nyt kaatua! Joten, isänmaa herätä poika Suomenmaan.

Liian paljon vääryyttä liian monta kuolemaa - Joten isänmaa anna meille taisteluun! Olet liian tärkeä, taistelemme sinut vapauteen isänmaa!

Nyt kun maasta taistellaan taistellaan kuka voiton saa - Ja silloin vasta sieluni, rauhan saa! Nyt ihmiset katsovat toisia eivät vainajat rauhaa saa! Pienen lapsen silmäkulmassa hei kyynelet kimaltaa!

Isänmaa herätä poika suomenmaan - Liian paljon vääryyttä, liian monta kuolemaa! Joten, isänmaa anna meille merkki taisteluun! Olet liian tärkeä taistelemme sinut vapauteen, isänmaa!

Joten, isänmaa herätä poika Suomenmaan - Liian paljon vääryyttä liian monta kuolemaa! Joten, isänmaa anna meille merkki taisteluun! Olet liian tärkeä taistelemme sinut vapauteen, isänmaa.

Isänmaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.