IRC-Galleria

Heppatyttöjen heppajuttuja :)Sunnuntai 07.12.2008 15:09

Lukasin täs aikani kuluks (ootellessani et kanssaeläjät pääsis ylös sängystä ja rupeis siivoomaan... ei oo vielkään tapahtunu) uusimman Hippoksen ja siin oli ihan huippu juttu! Nimittäin Oodi poneille =)

"Poni on hevonen, joka on pieni, mutta joka rakastaa sinua varmasti"
"Miehillä on maantie ja nopea auto. Lapsille ja naisille on poni."

"Poni ei tarvitse ihmiseltä mitään. Poni voisi koska vain muuttaa metsään asumaan, tehdä sammalista pesän, kerätä mustikoita ja syödä korsia. Poni kasvattaisi pitkän turkin ja pärjäisi."

"Joululahjaksi on viisainta toivoa ponia. Poni voisi olla paketissa kuusen alla niin kuin Polle, tai se voisi olla ulkona, jonne isä tai avomies olisi rakentanut sille karsinan. Se pelastaisi aaton. Talvinen poni olisi poni superlatiivissa, se olisi pörröinen ja söisi piparkakkuja. --- Jos joku haluaa lahjaksi ison hevosen, hän ei tiedä mistä puhuu. Hevonen tarvitsee valmentajan ja eläinlääkärin ja kilpailusuunnitelman. Hevosenomistaja suorittaa pikku E:n, ottaa autolainan ja ostaa puolentoista hevosen trailerin ja lähtee Ypäjälle tai Boeen tai Tahkolle, jossa hän saa kuulla istuntavirheistään ja hitaista reaktioistaan. Poninomistaja lähtee poninsa kanssa sinne, minne ponin pienet ja lujat kaviot hänet vievät."


"Poni on Histamiini, jonka kanssa ihmisellä on ikuinen joulu"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.