IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

LOMALOMALOMALOMALauantai 17.05.2014 12:59



1. Minkä maan olisi pitänyt voittaa vuoden 2014 euroviisut vai voittiko oikea? - No Tanskan of course, koska se biisi♥ No ei, kyllä mun mielestä ihan oikea maa voitti. Tai ei maalla sinänsä väliä vaan voittajalla itsellään, sillä pienetkin asiat suvaitsevuuden hyväksi on aina askel eteenpäin. Että ähäkutti teille erilaisuutta kammoaville pönttöpäille vaan, kannattaiskohan jo pikkuhiljaa siirtyä tänne 2000-luvulle sieltä keskiajalta.
2. Mitä jännittävää olet tehnyt tänään?- Kävin villieläimen kanssa aamulenkillä. Uu, jännittävä elämäni♥
3. Millainen sää siellä nyt on?- Ihanan kesäinen ja aurinkoinen! Vielä ei taida ihan uskaltaa vetäistä bikineitä päälle ja sännätä biitsille mut jos sitä vähän kävis lenkkipolulla pikkuruisissa vaatteissa :)
4. Millaisen pizzan söit viimeksi?- Ristoranten pakastepitsan makua tonno.
5. Asteikolla 4-10, kuinka innolla odotat huomista päivää?- Ehkä kasin verran. Vähän pelottaa, et jos tulee vahingossa hankittua tänään kauhee krapula. Mut jospa sitä osais olla sivistyneesti, ni sit jaksais huomenna mennä köllöttelee biitsille, ku on luvattu vielä parempaa keliä. Just tällaista säätä mä tilasinkin mun lomaviikolle :)
6. Oletko koskaan valvonut 24 h putkeen tai kauemmin?- Joskus joo. Mutta en kyllä mieluusti, koska unirytmi menee sekaisin ja samalla koko täti.
7. Nukuitko hyvin viime yönä?- Nukuin! Alkaa olee taas jokseenkin ihmismäinen olo, kun jokunen univelkatunti tuli viime yönä kuitattua.
8. Mitä biisiä et voi lakata kuuntelemasta tällä hetkellä?- Ooh, nyt on niin monta hyvää uutta löytöä (tai ei ne kaikki oikeesti mitään uusia oo mutta mä olen hoksannut ne vasta hetki sitten). Muun muassa Good Charlotten 'The Anthem' ja Passengerin (surprise, surprise <yatta>) 'Heart's on fire' ja 'Whispers' sekä tietenkin Basimin 'Cliché Love Song'.
9. Kumpi kieli on kauniimman kuuloista: italia vai espanja?- No huh, kyllä molemmat on sen verran kuumottavia, et ihan sama oikeestaan mitä puhuu, kunhan vaan puhuu :D
10. Olisitko mieluummin valko-venäläissyntyinen saksalainen vai ukrainalaissyntyinen virolainen?- Jos en tällä kertaa kumpikaan
11. Entä olisitko mieluummin espanjalaissyntyinen kreikkalainen vai ranskalaissyntyinen brittiläinen?- Next question!
12. Keitä ihmisiä näet tällä hetkellä ympärilläsi?- En luojan kiitos yhtäkään (oli kyllä pakko vielä vilkaista ympärilleni :D). Jos näkisin, ni taitais hullujenhuone olla tän viikon lomakohde.
13. Omistatko yhtäkään ruutupaitaa?- Muutamankin
14. Kuinka kesäfiilikset tällä hetkellä?- Onononnn!! Tällainen keli on just passeli mulle. Ei tarvii mitään ällöjä helteitä, kunhan aurinko paistaa ja lämmintä on joku parisenkymmentä. Ei tosin vielä oo ihan noin lämmin, mut sitä odotellessa.
15. Oletko tänään ollut enemmän istuallasi vai seisaallasi?- Istualteni
16. Mieluummin kesällä kuukaudeksi Italiaan vai Kreikkaan?- Kreikkaan!!
17. Mieluummin kesällä kuukaudeksi Portugaliin vai Bulgariaan? - Portugaliin
18. Oletko koskaan saanut lasinsirua jalanpohjaasi?- En. En oo niin tyhmä, etten älyä katsoa mihin astun.
19. Onko kesäksi mitään matkoja tiedossa?- Alkukesästä Barcelonaan ja loppukesästä Kreetalle
20. Sano jotain merkittävää/jännittävää elämästäsi.- Haha, mun elämä onkin niin äärettömän jännittävä etten meinaa edes itse kestää tätä kaikkea jännitystä ja säpinää :D
21. Haluaisitko mieluummin, että isäsi olisi poliisi vai palomies?- Muusikko on ihan hyvä, koska sitä se tykkää tehdä :)
22. Haluaisitko mieluummin, että äitisi olisi oopperalaulaja vai iskelmälaulaja?- Sama tähän, että tehköön sitä mistä tykkää :)
23. Olisitko mieluummin norjalaissyntyinen ruotsalainen vai kreikkalaissyntyinen suomalainen?- Mitä helvetin kysymyksiä nää oikein on?! :D
24. Missä olet huomenna klo 16.00?- Luultavasti kotona, koska ei siellä rannallakaan jaksa koko päivää möllöttää.
25. Minkä maan lippu on mielestäsi kaunein?- Tästä tuli siis niin mieleen Sheldon (siis Big Bang Theoryn Sheldon :D).
26. Pystyisitkö sijoittamaan Georgian kartalle, jos et saisi käyttää nettiä apuna?- Joo, helpostikin. Ei se tosin oikeelle kohdalle menis.
27. Ahdistaako sinua joku asia tällä hetkellä?- Nope :)
28. Viimeisin bändi/artisti johon olet ihastunut/olet alkanut kuunnella?- Passenger edelleen vaan. Tykästyn siihen aina vaan uudestaan <sydän>
29. Syötkö jotain tällä hetkellä? Jos syöt, niin mitä?- En.
30. Olisitko mieluummin georgialaissyntyinen israelilainen vai turkkilaissyntyinen amerikkalainen?- SIIS VOI VITTU!!!!!!!!!!!
31. Salaatko jotain joltakulta tällä hetkellä?- En.
32. Oletko menossa Miley Cyruksen keikalle kesäkuussa? Jos olet, jännittääkö? - No voisin mennäkin, jos joku tarjois lipun :D
33. Asteikolla 4-10, kuinka hyvin osaat uida?- Öö, aika keskiverron tasoisesti varmaan :D En mä kyllä ikinä jaksa uimalla uida, ennemmin vaan lillun siellä vedessä. Ja matalalla, ettei hait vie mua.
34. Rusketutko helposti?- Joo
35. Lämmin vai kylmä juoma?- Öähm. No nyt voisin ottaa kylmän.
36. Lena vai Lisa?- Ihan sama
37. Oletko koskaan rakentanut jotain?- Puuautoja joskus 5 veenä. Oli muuten hyviä ja hienoja. Ja majoja ja muuta mitä nyt risuista ja muusta sellasesta rakennusmatskusta nyt voikaan saada aikaan.
38. Olisitko mieluummin australialaissyntyinen suomalainen vai brittiläissyntyinen suomalainen?- serdyfugtohkoipl
39. Junat vai bussit?- Junat. Bussissa on niin ahdasta ja mun tuurilla viereen lysähtäis joku 150-kiloinen kompostille haiseva juoppolalli. Tai muuten vaan joku ällö.
40. Minkä ikäinen olet 30 vuoden päästä?- 57v? En siis todellakaan luota mun päässälaskutaitoihin :D
41. Jos voisit, kävisitkö elämässä päivän vuonna 2089 vai vuonna 1150?- 2089.
42. Minkälainen tyynyliina sinulla on?- Hmm. En jaksa selittää, koska tyynyjä on neljä ja jokaisessa erilainen liina.
43. Väsyttääkö?- Todellakitodellaki
44. Paljonko kello on?-19.35
45. Ostitko äitienpäivänä lahjan äidille?- En, mutta leivoin kakun ja tein yyberhienon kortin :) Pikkuveli osti sitten ruusuja :)
46. Jos voisit elää loppuelämäsi jossain näkemässäsi unessa, niin mikä se olisi?- Siinä, missä koko maailma putos toiseen todellisuuteen, jossa oli ne haalistuneet värit tai oikeestaan ennemminkin sellaiset seepian väriset. Vähänkö tympii, etten oo nähny vieläkään jatkoa sille unelle!
47. Bändi/artisti, johon et tuu kyllästymään IKINÄ?- Passenger <yatta>
48. Olisitko mieluummin japanilaissyntyinen makedonialainen vai saksalaissyntyinen unkarilainen?- Mikä aivovammainen tän on tehnyt? Vai onko tää nyt joku epätoivoinen yritys keksiä erilaisia kysymyksia?
49. Aika outo kysymys tuo edellinen, varsinkin tuo japanilaissyntyinen makedonialainen.- Ihan törkeen hauska, miltei ratkean liitoksistani, ku naurattaa niin paljon.
50. :), :D vai ;)? - :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.