IRC-Galleria

Olipa kiva päivä :> Koulusta oli puhe mennä rolssiin, 8e:n tyttöjen kanssa, noo sitten käviki niin että kaikki peru :D ja lopulta siellä olin minä yksin 8 eestä ja 8 B:n osa tyttöistä mun seurana :D Hirviät mies katselmukset siellä, ja sitte kahteltiin niitä ukkojen homoporno sessioita :'DD sitte linkulla minä, ak ja mari tultiin, kolmestaan linkussa, sitte mari tuli meille suoraan koulusta tajuttiin pihalla että vittu ei mulla oo avaimia :D sitte ulkosaunasta matot pihalle ja ruvettiin ottaan aurinkoa. Soitin AK:lle että tuu tänne ja tuo vesi pullo. sitte ak:ki tuli ottaan aurinkoa.

Äiti sitte soitti että pikku ikkuna saattaa olla auki. mari sitte kiipeski ikkunasta ja aukas oven :) ei me kauaa keretty olla, jemina haki marin skootterilla ja me polettiin ak:n kanssa kahtoon monnia :) sitte mentiin sieltä ak:lle ja soitettiin marille että koitappa tulla ja lähettiin kylille polkeen, siellä istuttiin,Kirjaston eessä ja Nesteellä vahdattiin ukkoja :D Sitte ku tultiin takasi, pysähdyttiin vilkunan koululle niinku aina. Kiikuttiin siinä niin tullee yksi nimeltämainitsematon tyyppi siihen päissään. rupiaa ensin valittaan ku kiikuttiin siinä sitte se kohta
:"Te taidatte olla vähän tyhmiä"
AK:"no niin kait me ollaan"
Minä:"Niin tämmösiä blondeja joo"
Sitte se pyöritteli silmiä ja sano että sori. kohta lappaa porukkaa vitusti siihen
Se mies"ME ollaan soitettu poliisi tänne kahdesti, te häiriköitte täällä. kato mää asun tuolla noin. paljosta vetoa että ne poliisit tulee kohta?"
Mie:"Joo ei taieta lyyä mittään vetoa. tuskimpa tullee"
Sitte joku sen kaveri:
"Niin tarviiko ne kyydin kylille?"
kohta tulee joku akka siihen että niin miten sen kyydin laita oli. Vitutti aika saatanasti ne :D
Se ukko vaan hoki että kohta tulee poliisit ja te ootte tyhmiä ja häiriköitte :D olemme kuulemma häiriötekiöitä. Sitte ku sitä porukkaa tuli ja tuli niin häippästiin. Mutta muuten oli kivaa (:

Niin ja mulle tuli suonenveto jalkaan ku oltiin polkemas kylille, niin sitte ku polettiin takas niin se ns"Kramppas" se jalka :S nytte semmosia hirveitä sykäksiä pohkeessa :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.