IRC-Galleria

tanju-

tanju-

tanja tässä moi!!

voi pyhä pietari..Torstai 08.01.2009 09:19

Tuntuu että ku rahaa tulee niin sitä myös MENEE!

Pakko oli investoida uusiin silmälaseihin, koska en yksinkertaisesti nähnyt vanhoilla enää mitään, joten sinne hurahti 275 euroa! Ja mikä paskinta, mulle ei tahdo löytyä silmälaseja kirveelläkään. kaikki lasit mitä kokeilin(omasta mielestäni tyylikkäät ja trendikkäät)niin ne ei käy mulle.Tarttee olla joko hyvin pienet rillit tai sitten lastenmallia. Koko liikkeestä löytyi tasan yhdet kehykset jotka eivät olleet liian leveät, ja tyydyin niihin sitten..Laitan kuvan kun saan lasit itselleni.

Seuraava investointi olisi tietokone. No onneks tää vanha toimii nyt vielä sen verran, että voin taas säästää hetken "ylimääräistä" rahaa.

Olisihan nuo ristiäisetkin tulossa, mutta niihin ostan vaan juhlapuseron ja kengät..hame minulla jo onkin.. ihan perus basic haluan päälleni laittaa, koska mekko kuin mekko näyttää minun vartalossani tällä hetkellä aika karulta, ja sitä paitsi tahdon koko aika laihduttaa, jotenka senkään takia en mitään kokoa 50 mekkoa viitti ostaa :D

henkka lähti just töihin aamuvuoroon ja me jäätiin pojun kanssa kotia. Ai niin ja ostimpa eilen uuden uikkarinkin. kun aloitan tänään käymään uimassa(toivottavasti minun uintikaverini vaan jaksaa ahkerasti käydä mukanani,jotta minulle kyyti olisi taattu) Oli muuten aika xl naisen näköinen tossa uikkarissa mut jospa kesällä vähän edes hoikempi ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.