IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löylyä tulee!!Keskiviikko 16.09.2009 01:39

Purettiin broidin kanssa vanhaa neljän kuution vesivaraajaa. Pistosaha ei edennyt käytännössä ollenkaan, rälläkän laikkoja meni neljä ja puukkosahan teriä kaksi. Saatiin yksi seinämä kuudesta paloteltua ja kannettua ulos. Sen jälkeen todettiin että ei tää nyt oikein etene.

Voin lämmöllä suositella olemaan hankkimatta Bauhausin Alpha Tools -merkkisiä työkaluja. Puukkosahan "laakeroinnit" oli yhden rupeaman jälkeen niin kuluneita että ei mitään mahdollisuutta että kapistus kestäisi koko urakkaa. Täytynee käydä vuokraamassa pari kunnollista vehjettä ja hoitaa homma loppuun.

Broidi joutui feidaamaan himaan, mutta laitoin saunan tulille, sillä näytin lähinnä nuohoojalta. Siivous vähän venähti ja reilun tunnin lämpenemisen jälkeen oli kyllä mukava pätsi saunaosastolla! Lämpömittaria ei vielä ole, mutta lämpöä oli erittäin riittävästi. Kiuaskivet sihahtivat voimallisesti ja olut maistui. Ritalle ilmeisesti olisi vähempikin riittänyt. Poistui melkein samantien pesuhuoneen puolelle esittelemään punasia pakaroitaan. Kuulemma oli kuumat lauteet. Pöh sanon minä...

On nyt tullut todettua että mun puutavara on aika hötöä. Saunan vanhat kuusipaneelit eivät ole lämpöarvoltaan kovin kaksisia, mutta palavat kiukulla. Vetoa on hormissa tällä hetkellä aika sopivasti jos pesään heittää vähän isompaa pölkkyä. Paneelinpätkät vaan palaa kauhealla roihulla. Sitä pitää kuitenkin uskaltaa laittaa riittävästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.