IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei pitäis heittää tavaraa pois...Perjantai 16.10.2009 00:20

... mut en haluaisi kerätä tänne mitään romukauppaakaan.

Tarttis yläkerran aulaan (halli?) lämpöpatterin. Siellä on ollut, mutta joku edellisiä remppoja tehnyt neropatti on poistanut sen joskus tehdessään seinään kummallisen syvennyksen. Lattiasta törröttää vaan katkaistut ja tulpatut putket. Yläkerrassa on nyt hieman viileä ja pahinta on kun kylmyys valuu portaita pitkin olkkarin lattialle. Toki kyseistä montusta puuttuu myös kaikki tiivistykset ja varmaan eristeetkin.

Mulla oli saunan pukuhuoneessa lämpöpatteri, joka olisi ehkä nipin napin saattanut riittää kyseiseen tarkoitukseen. Saunaosastolle tuli lattialämmitys, joten patteri jäi turhaksi. Nakkasin sen sitte metallinkeräykseen. Ja nyt sit pitää ostaa uus >:(

Btw, lämpöpumppu ja uudet termostaatit irtoantureineen toimii tosi hyvin. Kämpässä on nyt tasaisen lämmintä. Vaihtelee välillä 21,0 - 22,0 astetta.

Edit: Löyty taulukko radiaattoreiden lämmönluovutuskyvystä: http://www.radiaattoritehdas.fi/acrobat/RS-Standard.pdf .. ja näyttää siltä että pois heittämäni patteri oli teholtaan noin 450W kun menoveden lämpötila on lämpöpumpulle sopiva 45 astetta. Esim mun huoneen patteri on luokkaa 1100W. Tila on kuitenkin vähintään saman kokoinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.