IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Eloonjäämisen tie on aina valinta jota emme voi ohittaa siihen ei puututa muualta käsin millään tavalla..

Tulevaisuus 1979 näkökulmasta hajoavia valtarakenteita uusia syntyy myös tulevina aikoina tätä olen ajatellut aina näin ...


Psykologit yrittää poistaa pelkoa ei he käsittele uhkia siintä on kokemusta ei väkitä siintä mitä tämä pelkää mitkä on syitä tähän pelkoon..

Olisi pitänyt selvitä 1980 luvulla on kyse Traumasta jota ei haluta löytää ja nähdä totena siintä syystä ei sitä ei tehty......


Lapsen tai nuoren pelolla ei ole merkitystä ei sen syillä sitä ei ole vain siis haluttu käsitellä ongelmana jota ei voi hallita lääkityksillä terapioilla..

Pelko käännetään muunnetaan mielenterveyden ongelmana jopa lopulta sisäsyntyiseksi erilliseksi harhaiseksi epävakaaksi persoonaksi..

Lisätään Lapsen ja Nuoren vaikeutta selvitä ja kyetä pärjäämään..

Torilla ja Vaalivuosina olen puhunut asioita joista poliittiset tahot ei halua ottaa mitään itselleen he joutuneet kuulemaan ?


Ja älyllisille elämänmuodoille voi olla samat ongelmat...

Sitä ei ole voitu niin käsitellä sillä psykologit ja psykiatrit ei käsittele siis pelkoja ongelmia jotka johtuu siintä jokin uhka on päällä koko ajan..

Yhdinsodan kemiallisen biologisen sodan pelko 1970 luvulla asiantila jota ei käsitellä ongelmana julkisessa terveydenhuollossa..

Syynä miksi mielenterveys on lujilla sitä on jopa psykologin ja psykiatrin toimesta leimattu sillä kaavalla ja tavalla..

Ja tämä on todella se psykoosi kitso kusi pää lääkitty turraksi asti..

Aiheutuu sosiallaisia häiriöitä muille koulussa ja työyhteisössä sitä ei ole aina haluttu eikä ryhdytty tarkastelmaan ongelmana..

Tätä on minun sukupolven näkökulmasta katsoen tehty jo näin todella ne 39 vuotta sitä koskapa siintä ei ole tehty asiakirjaa määritelmää.....

Ei löydy psykologin eikä psykiatrin tekemänä asiakirjana sitä ei voida siis käsitellä..

Ja se ei ole siintä syystä siinä systeemissä edes totta..

Mieli on monikeroksinen yhtäaikainen kuva ajasta ja tilasta jossa liikun teen oivalluksia jo 1970 ja 1980 luvulla on ajatus..


Tätä yökuvaa ei ole olisi voitu Psykologin toimessa selvittää täthtikirkas yöaika ja lumi kosteus ja jää ei ole näin moniväristä..

Lumi sade ei kait ilmene näin monivärisenä tähtikirka yöaika saattoi tulla jokunen tähti mukaan aika selkeästi sitä.....


Psykologi ei voi eikä halua käsitellä sitä mitä ei ole virllisesti luokiteltu ja todeksi tieteessä julistettu..



Ja vaikka olisi selkeä todenne ilmiöistä olemassa psykiatri kaivaa esille sen diaknoosin ohjekirjan kirjaa sen harhaisena psykoosina..

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Kaikki mikä on poikennut siis siintä normaalista normista on aina pyritty psykologin ja psykiatrin toimesta leimaamaan harhaisuudeksi..



Vaikka siintä olisi kuvia ja välineitä ottaa kuvia ilmiön voisi todentaa on laite väline ja kamera henkilö osaa tulkiata tietoa..

Tämä sotii sitä vastaan ilmiö liikkuu kokoajan suhteessa totnttiini ympärillä etäisyys muuttuu koko ajan tilassa ja ajassa...


Vaikka ilmiön voisi kuvailla todentaa todistaa..

Ei ne Psykologit ja Psykiatrit vain myönnä ja taivu tosiasiaoihin vaikka todistettavuus on niin hyvä kuin se voi olla..

Samalla tavalla jo se siis oleva nähtävä siis väkivalta ja hyväksikäyttö joko laitoksissa tai siis niiden laistosten ulkopuolella..

On jopa voitu leimata harhaisuudeksi ja psykoosiksi ja mielisairaudeksi jona sinä voitu hoitaa satoja tapauksia..

Ja jokainen maakunta tässä maassa nimeltä..

Suomi sisältää usemman vastaavan siis tapauksen jo 39 vuoden ajalta..

Jokin syy tihentää näitä pallukoita symmetrisiä sisältä pallomaisia kirkaitakin ominaisuuksia värejä jokin luonon ilmiökö...


Ja joista siis kaikki tietää jopa puhua jota ei ole psykologin ja psykiatrin toimesta niin rekisteröity asikirjalla tapahtuneeksi todeksi..

Pitäsi syylistää jotakin laitosta sen henkilökuntaa siintä he ei sitä ole siis halunneet nähdä totena tai käsitellä hallinossa aidosti siis totena..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.