IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

fööni hukasLauantai 19.04.2008 23:19

oh yes yes honeys! oon nuhas moi. (kiitos joko terolle tai inkalle tai kylmille aamuille ja liian vähäiselle pukeutumiselle.) vähä jäädyin pajulahes ku olin fanittaas veikkaa > Whiplash| ! jeejee fudist. mut noi voitti 2-1 futuran. kivointa oli kyl ku pääsin käymää apsil ja sain ananasjaffaa. eikä! valehtelen. parasta oli ku tultii takas ja kävästii mäkin drive-in kaistal. fiesta salaatti on mun löööv.
eilen vähä kalisin ja kyynelehdin ku poljin eerolt himbee. ei ees ollu myöhä mut olin iha väsy ja sit poljin superkovaa jossain adrenaliineis ku pelkäsin pimeetä ja vedet vaan valuu taas silmist ja kylmyys tunki joka paikkaan. ehanaa. mut ei se mitää. sit kotona vaa äitin viekkuu lämmittelee ja pyyhkii silmii niillä mun lidlin nenäliinoilla. oon muuten varmaan ainoo meillä joka käyttelee niitä jatkuvalla syötöllä. aina pien väli nuhien välillä ja sit taas keittiön alakaapille kaivamaan uus kymmenen näsdukin pakkaus esii! mutta olen kyllä tottunut epätäydelliseen terveydentilaan.
tossa ikkunalaudalla on kaktus. se kukkii kivasti ja piristi mua tosi paljon äsken. en tiie miks mut tuli sellanen virne naamalle. pieniä iloja tässä kai itse kukin aina välillä kaipailee. mutta oon kyllä aika melko iloinen muutenkin. hiphei. mina föräldrar är just nu på laattapiste för mammas hårtorkare är där och de gick dit för att hämta det. joo ruotsi jee.
niiskutan täällä. ehkä se menee ohi.
:
) love you all.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.