IRC-Galleria

Plaa plaa. Keskiviikko 30.08.2006 09:43

On muuten vaikeaa kääntää vuorokausirytmit päälleen säännöllisesti muutaman kerran kuussa. Näinä kääntö-öinä saan aina mahtavia ideoita ja "harrastan" kaikkea järkevää.

Tämän yön ohjelmat;

- Selasin läpi kaikki koneelta löytyvät kuvat ja vietin hupihauskaa muistellen vanhoja (sillä seurauksella, että kyynelehdin lopuksi omaa rupsahtanutta olemustani ja lisäsin muutaman vanhan kuvan galleriaankin)
- Googlasin vanhoja tuttuja (löysin ehkä kaksi, tosin yritystä ei kauheesti ollu)
- Koska googlaminen ei tuottanut tulosta selasin irc-galleriaa useamman tunnin siinä toivossa, että tuttuja näkyisi (uskokaa pois, tulos oli parempi kuin googlaamalla). Tohinassa innostuin myös kommentoimaan ja galleriairkkaamaan oikean irkin sijasta :P. Ja nyt lopulta löysin päiväkirjankin vielä.
- Katsoin 3 täysin hömpäksi luokiteltavaa teinidraamaa ja yhden voin jopa väittää olleen hyvä. Tosin en tiedä tekikö siitä hyvän vain silmiä hivelevä mieskomeus? (Viime öitä edeltäen katselin One Tree Hilliä Chad Michael Murrayn vuoksi, niin että valitettavasti tää hömppä tähän kuuluu valvoskelu asiaan)
- Hain (kesken kaiken) HP:n keskustasta pileistä kotiin nukkumaan. Poliisiauto seurasi mua koko matkan Aurinkolahteen. Auto oli niiden mielestä vissiin epäilyttävä. Vanha romu tälläsellä alueella ei voi olla kuin pahan teossa

Hmm.. Mitäs muuta..

Tunti olisi vielä jäljellä ennen taivaallisia "yöunia". Ihme ja kumma. Ehkä mä aloitan lauluharrastuksen ja menen hoilaa raksajätkille. Ne paukkas töihin jo 20 min sitten..

Pidetään peukkuja etten nuku Pommiin. Sehän on aina mahdollista kuitenkin mun tapauksessa. Töissä kun pitäs kuitenkin olla jo klo 20.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.