IRC-Galleria

The dentist welcomes youKeskiviikko 29.10.2008 17:58

Eri mukava päivä tänään. Puol yheksältä aamusta leegolääkärille näyttään viisaudenhammasta, kun mokoma kasvo ihan poskelleen (kirjaimellisesti, päin poskea). Noh, totesivat että sen on nyt aika lähtee, ja niin tapahtui.. onpahan se ainakin poissa päiväjärjestyksestä.

Vaan ei siinä mitään, päivän ilouutiseksi muodostui se, että kuulemma mulla on 6 viisaudenhammasta normaalin neljän sijaan - ylärivissä kahdet per puoli, alaalla yks puolellaan. Sanoivat jo että mokoma on harvinaista.. heh, ilmankos oonkin tuntenu itteni kautta aikain vähän spesiaaliks ;)

No joo. Nyt on siis kuudesta leegosta viis jäljellä, joista ilmesesti niistäkin lähtee kolme tai neljä kipaletta mäkeen. Alarivistä molemmat leegot on leikattava sen suurempaa syytä tietämättä. Johtunee kuitenkin siitä, että ne kasvaa vaakatasossa sisäänpäin. Miten vitussa sekin on muka mahdollista, en tajua.

Yläriviin, jossa siis on (oikeastaan oli, koska oikealta revittiin jo yks) kaks leegoa puolellaan, kasvavista vasemmanpuoleisista leegoista kummastakin joutunen luopumaan.



Käy pian kalliiks tämä viisastuminen: yhden hampaan repimisestä sain maksaa 40 Eeroa. Saapa nähdä, paljon koko prosessi tulee kustantamaan.. eihän sitä nyt oikeasti rahassa mitata voi, mutta mittaanpa kuitenkin. Elämä kallis, hampaat vielä kalliimpia :E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.