IRC-Galleria

ihana uusvuosPerjantai 01.01.2010 19:42

teen kuolemaa, en haluakkaa kotii nyt :(

oon ollu fabin luona nyt tan viikon, superkivaa :D ollaa pelattu kaks kertaa pictionaryy ja voitettu molemmat fabin veljen kaa :D
ja sit kaytii fabi, sen poikaystava, francisco ja ma leffas kattoo joku leffa joka ristittii "shooshoo en antartica". en muista ees mika sen leffan nimi oli.

eilen oli uusvuos, sherlock. juhlat alko ehk 23.30 aikoihin. klo 24 ku alko ilotulitus rannalt korkattii skumpat ja kateltii ilotulitust niitten kaa. sit ku se loppu nii 00.40 aikoihin syomaaan syotiin hyvin ja jopa kaks jalkiruokaa :D sit siin hengailtii ja pestii sen ihanan veljen (hehehee) kaa astiat kunnes kolmen aikoihin lahto fiestaaaan. se oli iha jees mut se veli oli toises fiestas nii se nyt vahan tylsaa. siel sit tanssittii paljon ja hengailtii, oli aika skidi fiilis, kaikki yli 20. no mut ei se nyt haittaa. sit kotii joskus 7 aikaa aamul kai.

kolme paivaa chiles jaljel voihan perkule. vaik nyt tassa tilanteessa parempi et akkii himaa ennenku tykastyn tahan tilanteeseen viel enemman. voihan runkkupaska nain kauniisti sanottuna.

eipa oo tullu muuten kirjotettuu liiemmin mitaa, taa galtsupaivis lakkas toimimast. mut tulipa nyt jotai sentaa pitkast aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.