IRC-Galleria

zamna

zamna

mieluummin överit ku vajarit
En tiiä miks mut rupeen melkee itkee ku ton kuuntelee. Se on aik surullinen, voiskohan mitenkää johtua siitä? Mut ihan vitun hyvä, suosittelen kaikille eläville ja ei-eläville.
No mutta. Nyt päivän tapahtumiin *järjestelee uutispapereita* ...

Välit kiristyvät Uudessakylässä. Viimepäivinä Sannalla ja Teijalla on ollut kovia yhteenottoja.
Toimittajamme Urpo Perselä jatkaa..
" Niin, olen nyt täällä, Omenakujalla, keskellä sodan tuoksintaa.. (vai sanotaanko se noin..?) By the way, nyt näemme, kun taistelun toinen osapuoli, Sanna, lähestyy. Anteeksi, voinko vaivata hetken...? - Joo iha sama. -Niin, voisitteko kertoa mistä tämä sota johtuu..?
-Voi vittu mä en oo mikää tietokirja painu vittuun!! .. *kohinaa* "
Öhöm, menetimme yhteyden, siirrymme päivän muihin aiheisiin..
Juuri saamani tiedon mukaan Sanna on äskettäin käynyt Lahdessa hakemassa töitä. Toimittaja Simo Hovari jatkaa..
" Minä, Homo Sivari, eikun Simo Hovari, olen juuri saanut selville kuumimmat uutiset. Sanna on käynyt hakemassa töitä Free Record Shopista, Loco Musicista, sekä Lahden Keskusmusiikista. Hän kaikessa viisaudessaan valitsi tietysti jälkimmäisenä mainitun, jolloin hän pääsee kiillottamaan Fendereitä, Ibanezjejä, sekä liikkeen kaunista, kiiltävää, mustaa Gibson SG:tä. (Daron Malakian omistaa viimeisenä mainitunlaisen kitaran, juontajan huom.) Ehkä hän pääsee myös osalliseksi instrumenttien myynnistä ja testaamisesta. Kadulla vastaan tulleelta juopolta kuultuani sain tietää että Sanna osti kyseisestä liikkeestä myös Fenderin kitarahihnan, hinta 17€.. Tässä kaikki täältä, minä olen Hom.. Simo Hovari, palaamme takaisin studioon. "
Jaaha, siinä Hovarin Simo, kiitos. Ja nyt loppukevennys. Sanna söi tänään oikein herkullisen ja makoisan vaniljatäytteisen munkin. Ja nyt, säähän.
Jos tuulee nii puut heiluu. Tä??
* u u t i s m u s i i k k i a *

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.