IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 90511 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 785
Koko
1431 jäsentä
Tyttöjä: 580 (41 %)
Poikia: 851 (59 %)
Sijoitus koon mukaan: 316
Keski-ikä
33,5 vuotta
Otos: 809 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta
Valvojat
jaffa, tuner, panda, varzu, anqqa, huuki, hantut, Wiljander, AnuLuce, InvalidCo, RicardoBien, Lateksis

Jäsenet (1431)

^pave89^vapaa90__SAMPUKKA__Adduu^^Kikeew_BurkvesskuAgsuu94jaffa00Tomi1234^Heixh^Silj`zuryhaniiNJokuKummaviividou
« Uudemmat -
IRC-Galleria levittäytyy Youtubeen uudella virallisella kanavalla, ja haluamme tehdä siitä käyttäjiemme näköisen. Sinäkin voit tuoda siihen omaa ilmettäsi, katso tästä miten:
https://www.youtube.com/watch?v=RYlSCNPOPzo&t=1s

Kanava kaikkine videoineen löytyy taas tästä:
https://www.youtube.com/channel/UCrl-58zgA_fndDyaI-65Fog

Katso, tykkää, kommentoi ja ehdottele! ;)
Ikimuistoisin galtsukuva-kilpailun voitti: Apis

Heinäkuussa sisäänkirjautuneiden kesken arvottiin myös palkinto, joka meni: he_ii

Molempien kilpailujen voittajat saivat 2 lippua WKND-festivaleille! :) Onnea voittajille!

Tulemme järjestämään lisää kilpailuja lähiaikoina, kannattaa seurailla!
Nyt kun kaverien kanssa hengaaminen on pinnalla, niin on hyvä aika järjestää ihan oikea Galtsumiitti. Päivämäärä on 17.6 ja suunnitelma on nyt lähteä Suomenlinnaan puolenpäivän jälkeen, toivomme kovasti näkevämme sinutkin siellä! Teema: mukava yhteinen ajanvietto IRC-Gallerialaisten kanssa, kuulumisten vaihtaminen ja ennen kaikkea uusiin ihmisiin tutustuminen.

YHTEISÖÖMME
Galtsun suuri kesämiitti 17.6
Moni on varmaan törmännyt tämän viikon kyselyyn kaverien kanssa hengaamisesta, ja toivottavasti myös antanut omat kantansa. Tähän mennessä vastauksista käy ainakin ilmi, että Galtsun käyttäjät arvostavat enemmän pientä määrää hyviä tyyppejä ystävinä kuin suurta joukkoa statukseltaan sopivia henkilöitä, ja mieluiten livenä. No kyselyhän on vain alkua, koska tätä teemaa tullaan meillä IRC-Galleriassa tutkiskelemaan ja pohdiskelemaan jokunen tovi. Myös me ylläpitäjät tulemme kertomaan, mitä kaverit ja heidän kanssaan hengailu merkitsevät meille henkilökohtaisesti.

Yksi elämän raadollisista tosiasioista on, että toiset saavat paljon helpommin kavereita kuin toiset. Ja tämä ei monestikaan ole linjassa sen kanssa, kuinka paljon ihminen oikeasti kaipaisi läheisiä ympärilleen. Toisaalta, mitä enemmän kavereita jollakulla on, sitä pienempi osuus heistä on yleensä kovin läheisiä. Tämä ei automaattisesti tarkoita, että jos on vain vähän kavereita, heissä olisi monta sydänystävää. Ja tämä liittyy siihen kipupisteeseen, että monilla meistä ei ole sen enempää ihmisiä joiden kanssa viettää aikaa kuin ihmisiä joille jakaa elämänsä eri puolia. Tämän vuoksi koemme tärkeäksi käsitellä kaveruussuhteita ja niiden muodostumista yhteiskunnassamme. Tällä videolla eräs Galleriamme käyttäjistä kertoo omia ajatuksiaan aiheesta, suurkiitokset hänelle!

Pääsiäinen on tunnetusti pupujen ja munien aikaa. Nyt viedään pupuilu uudelle tasolle ja parhaat toki taas palkitaan, joten laita pupumainen kuva/kuvia itsestäsi tänne Galleriaan! Voit päättää oletko itse pupu vai onko pupu esimerkiksi sylissäsi. Munan yhdistäminen pupuiluun ei ole huono idea, ja useampi kuva lisää mahdollisuuksia voittaa. Viisi parasta pupua voittaa palkinnon, ja ennen tiistaita klo 10 postatut kuvat otetaan huomioon. Lisäksi voittajapupujen kuvat julkaistaan Facebook-sivuillamme. Release your inner bunny!

Osallistu kilpailuun lisäämällä kuva IRC-Galleriaan ja kirjoittamalla hashtag #galtsupupu tai #pupu kuvatekstiin :).

Kuvan voit lisää täältä: https://irc-galleria.net/upload/picture
Suomen suurimpiin tapahtumiin kuuluva Tubecon lopettaa Youtuben käytön ja siirtyy käyttämään IRC-Galleriaa alustana.

"Totesimme IRC-Gallerian kanssa keskusteluiden jälkeen että Youtube alkaa olla menneen talven lumia." summaa Jonna Paananen, Tubeconin taiteellinen johtaja.

Tubeconin nimi vaihtuu muotoon IRCCON. IRCCON järjestää Suomen suurinta irkkimiittiä ja irkkikulttuuriin keskittyvää tapahtumaa Hartwall Areenalla 12.-13.8.2017.

"Pystymme IRC-Gallerian avulla tuottamaan parempaa videosisältöä ja järjestämään kunnon tapahtuman. Erityisesti haluamme kiittää IRC-Gallerian käyttäjiä siitä, että olette tuoneet esille tarpeen videoiden toimivuudelle." Kertoo IRC-Gallerian Jari Jaanto

Muutos astuu voimaan heti. Tubeconin sivusto tulee vastaisuudessa löytymään osoitteesta http://IRCCon.fi
IRC-Galleriaan on tullut viime yön aikana useampia bottikäyttäjiä levittämään linkkejä. Olemme poistaneet tunnukset ja estäneet tunnuksen luonnit uusilta boteilta. Älä kuitenkaan klikkaa linkkejä jotka alkavat sanoilla bit.ly tai vaikuttavat epäilyttäviltä.
Olemme kehittämässä uusia asioita IRC-Galleriaan ja meillä on uusia ajatuksia. Olet tervetullut mukaan iltamaan jossa suunnittelemme asioita!

Tapahtuma järjestetään 22.3. klo 17:00 alkaen Osoitteessa Lapinlahdenkatu 16. Pistä kommenttia mikäli olet tulossa joko jaffa tai tähän viestiin!


Sehän on taas maittavaa sunnuntai-iltaa kaikille kuulijoille, aika on avata uusi luukku yhteisöllisen Suomen tarinassamme!

20. Heinäkuuta 1906 Suomen suuriruhtinaskunnassa säätyvaltiopäivät korvattiin eduskunnalla, jonka toiminta perustui koko kansan kattavaan yleiseen ja yhtäläiseen äänioikeuteen. Maamme ensimmäiset eduskuntavaalit toimitettiin 15.-16.3 1907. Suomen eduskuntalaitos oli oman aikansa oloissa todella edelläkävijä, koska myös naiset olivat äänivaltaisia. Ensimmäisten tasa-arvoisten eduskuntavaalien vuosipäivä ei ihan osu yksiin kansainvälisen naistenpäivän kanssa, mutta heittoa on vain viikko! Myöhästyneet (tai ennenaikaiset) onnittelut siis kaikille naisille ;) Yleisesti ottaen vuoden 1905 levottomuudet ympäri Venäjän valtakuntaa johtivat väkivaltaisuuksiin ja laillisuuden heikentymiseen, mutta Suomessa demokratisoituminen ja kansalaisyhteiskunnan kehitys ottivatkin askeleen eteenpäin.

Toinen venäläistämiskausi alkoi vuonna 1908. Venäjän tappio Japania vastaan ja kiihtyvä kilpavarustelu Euroopassa nostivat täällä sijaitsevien raja-alueiden strategista merkitystä. Venäjän sotilasjohtajat alkoivat nähdä maahyökkäyksen Pietariin Suomen kautta realistisena. Vuonna 1910 määrättiin, että kaikki lait ja säädökset jotka eivät koskeneet yksinomaan Suomen sisäisiä asioita, hoidetaan Venäjän lainsäädäntöelimissä, erityisesti duumassa. 1912 säädetyn yhdenvertaisuuslain mukaan kaikille Venäjän alamaisille tuli Suomessa samat oikeudet kuin suomalaisillekin.

Vastarinta venäläistämistoimia vastaan oli jopa laajempaa kuin ensimmäisellä sortokaudella, koska nyt myös työväestö ja rahvas pääsivät osallistumaan valtiolliseen toimintaan. Tästä huolimatta suomalaiset olivat epäyhtenäisempiä kuin ensimmäisellä kerralla. Myöntyväisyyssuuntauksen kannattajat ja aktiivista vastarintaa ajavat eivät kokeneet etujensa yhtenevän, eikä voida tietää milloin Suomi olisi itsenäistynyt, jos olisi ollenkaan, ilman ensimmäisen maailmansodan puhkeamista...

Tarinan kaikki osat ja keskustelua aiheesta löydät täältä!
100 vuotta suomalaista tarinaa
« Uudemmat -