IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
29.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 426 (1.7.2008 alkaen)
Koko
658 jäsentä
Tyttöjä: 279 (43 %)
Poikia: 379 (57 %)
Sijoitus koon mukaan: 934
Keski-ikä
36,9 vuotta
Otos: 495 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,0 vuotta
Ylläpitäjä
Iippana

Jäsenet (658)

-Wilwood-Anskibanskimikko19Stimbe-^^cranberry^^kirjastontäti-veeeve^Dawca^LARE1988JOOna__elamaON^^popque^YourNightmareDakota^leekNonnna]
« Uudemmat - Vanhemmat »
"Teimme tämän tunteaksemme samoin kuin Tsiisus."

Kuten tiedätte, tai jos ette niin nyt perhana olis viimeistään aika tietää, että pyrin kokeilemaan vähintään kerran kuussa jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani ja sitäkin tärkeämpänä syynä, lesotella erikoisilla kokemuksillani.

Perjantaina tuli kokeiltua sitäkin hullutusta että kävelin ystävieni Anun ja Eveliinan kanssa Kuopioon Siilinjärveltä. Kävelyteillä pitkin mentäessä matka lienee ollut 25-30 kilometriä, ja se onkin pisin vaellukseni sitten erään eräjormailun 2006 (22 km).

Sää oli loistava kuten seurakin! Auringonpaisteessa kävelimme Siilinlahden koululta Toivalaan ja Vuorelaan (jossa pidimme jollakin huoltsikalla about puolen tunnin tauon) ja lopuksi Päivärannan Citymarketille.

Teimme ennen matkaa kukin veikkauksemme kauanko kestäisi:
Minä, Erkki: 5 tuntia 12 min
Anu: 6 tuntia 14 min
Eveliina 7 tuntia 32 minuuttia

Vähiten perseelleen osui oma arvaukseni, sillä olimme jo vajaassa 5 tunnissa Cittarilla.

"Vasta silloin sitä tuntee olevansa elossa kun jalat tekevät kuolemaa."

Suosittelen tätä joskus jokaiselle! Oli mahtavaa jutella hyvällä porukalla milloin mistäkin asiasta, sillä kun aikaa oli loputtomiin, ehdimme juttelemaan niin politiikasta, Frederikistä, jauhamaan paskaa / perusjuoruamaan, heittämään läppää yms...

Se mistä järkytyin ainakin itse henkilökohtaisesti oli kuitenkin se, kuinka vähän nykynuoriso liikkuu jalan / pyörällä / rullaluistimilla / tms! KOKO MATKAN AIKANA meitä vastaan tuli vastaan vain yksi ekologisesti liikkuva nuori, kaikki muut ohittajat olivat liikkeellä mopolla! Jestas ja sitten ihmetellään kun ollaan lihavia ja ei jaksa mitään. PERSEET YLÖS PENKISTÄ JA KÄVELEMÄÄN SIITÄ! Vastaan tullut nuori on lukiostamme oleva Pia! Hän saakin ekologisuudestaan Perjantain Papupalkinnon.

MaraiaKoen pientä kutinaa...Luonut: MaraiaTiistai 30.06.2009 17:18

..jännitystä... ..kauhua... ..hermostusta...
Olen tässä tuuminut jonkin aikaa että voisin ajaa taas sen B-kortin voimaan. Mutta HELSINGISSÄ. Abua.
Riihimäellä se on niin helppo kun tuntee kaikki kadut ja siellä on vähän liikennettä ja vaan muutamat valot (vitsi se onkin käpykylä, huomaan sen vasta nyt kun oon helsinkiläistynyt enemmän). Kauhistuttaa lähteä opiskelemaan autoilua kun on sekopääbusseja ja sekopääpyöräilijöitä ja sekopääkävelijöitä.

"Yleensä tällaisessa tapauksessa joutuu laittamaan poliisille ajokorttilupahakemuksen ( 2xvalokuva, lääkärintodistus, 60 eur) vetämään, ja sen jälkeen teoria-, ja ajokoe. Ajotuntien määrään voit itse vaikuttaa. Eli jos olet joskus ajanut, ja sinä olet saavuttanut rutiinin ajamiseen niin ajotunteja tarvitaan yleensä 3-10 tuntia."

Voisin ehkä palauttaa mieleeni liikennemerkkejäkin. Sitä kummasti unohtaa kun ei ole 10 vuoteen tarvinnut yhtäkään katsoa.

Helppo nakkihan tuo on kun järjellä ajattelee, mutta sitten kun se pitäisi itse kokea. Hui.
En ole koskaan hyvä tilanteissa joissa joku istuu vieressä arvostelemassa. Minä hermostun jo kehityskeskusteluissakin ihan heikkopäiseksi asti.

En tiedä mitä sillä kortilla tekee mutta kyllä siitä loppujen lopuksi on aina sekä haittaa että hyötyä. Olenpahan tähän asti säästynyt kännikuskailulta (arvakkaa tarttisko ukko mut kännikuskiksi esimerkiksi kun raahaan sen sukulaisjuhliin jonne mennään autolla, eihän niistä selviä ilman hermo-olutta tai kahta).

ponnstar[Ei aihetta]Luonut: ponnstarMaanantai 18.05.2009 13:33

tänää meen kyl autolla kouluun, mitää välii vaik sinne on vaa se kilsa eikä mutsi tykkää...... *mutinaa, jupinaa ja kiroilua*

Wand-daOrpo olo..Luonut: Wand-daTorstai 05.02.2009 12:41

ku ei oo autoa..töist oli soitettu ku suihkus olin..ois pitäny illaks men mut olivat tarjan kerinneet soittaa.. no eipähä tarvii kylille kävel.. taijan kituutel täänki päivän kämpil :D taitaa olla että tää tyttö ei hevin kävele... tuli käveltyä pihalki enempi ku auto oli pihas.. nyt jotenkki "säästää" itseensä jos pitääki lähtee kävelee.. iik..ja huomen työterveyshuolto ja meen sinne hikisenä kuitenki siel lääh lääh.. :D mä en oo ihan täysin varma ees et mis se on.. :o

OBSCURE^[Ei aihetta]Luonut: OBSCURE^Tiistai 20.01.2009 23:04

Noni kävin lenkil, paree oli laihtuu 5 kiloo.

Ai niiiiiiiiiii.

Sain tänää mun ajokortin *3*
Nyt ei tartte enää raahata passia mukaan joka paikkaan ja varsinkaa näyttää sit karmivaa läskinaamakuvaa baarissa tai missään muualkaan...

Toski kuvas mun naama on epäsymmetrinen mut shit happens, naamalleni en minkään voi.

Jepi-[Ei aihetta]Luonut: Jepi-Lauantai 13.09.2008 19:38

Hyvää viikonloppua kaikille
^^.

- ajoimpa autoa ensimmäistä kertaa eläiessäni, thänks for Jenny and Opel ! ;)
(matka loppui siihen ku pakoputki katkes ja tipahti maahan..)

- vedin pahimmat kännit, mitä ehkä koskaa. kiitos 80 % viru valgen!

- sain viikon aikana ihan kivasti kaikkia mukavia mustelmia, haavoja ja palamia joka paikkaan. kiitos siitä sille viinalle taas
( kuka pysyy pystyssä tappoviinaa juotuaan, kysyn minä?)

- niin ja tulihan tuo talviturkkikin viimeinki heitettyä veke.


...mut kolmen tunnin päästä junaan joten yritän tunteroisen tässä vielä nukkua ennen lähtöä.

Vaasa waiting me, gotta go!

Ps. Jekkuuu, here i come <3
« Uudemmat - Vanhemmat »