IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
30.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 711 (1.7.2008 alkaen)
Koko
31 jäsentä
Tyttöjä: 9 (30 %)
Poikia: 22 (70 %)
Keski-ikä
22,0 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,2 vuotta
Ylläpitäjä
Neophyte^

Jäsenet (31)

animefanYukiaFinn-WarriorMSuetic}Raiski{hopsuhRitsamoors84LuZuNeophyte^TheMitätönInkrabbit-Jupa-YasuiFuriikusuN|cola|Zhaituki
« Uudemmat - Vanhemmat »

rullaaTEIN LÖYTÖJÄLuonut: rullaaSunnuntai 26.09.2010 03:01

ison kasan random paskaa josta suurimman osan heitin pois ja 90% en tienny ees omistavani.

SIEL OLI MYÖS POKEKORTTEJA VUODELTA NAKKI JA MAKKARAT, SILLO KU NE OLI VIEL IHA PAHVISII ILMA MITÄ MUOVIKAKKAA. XD

ja sit löysin kasan Yu-Gi-Oh! korttei ja sielt tuli jännä tapaus vastaa.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓



...joo


Joo älkää otsikosta välittäkö, no se nyt oli randomi heitto. :) Ollut iha hauskaa viimeaikoina jos koulujuttuja ei ajatella, puuttuvia tehtäviä tms. No joo, puhuisin mielelläni jostakin muusta. ;)

YGO'n jännittävällä rintamalla jatketaan, Hamonin aion CB-pakkaan hankkia, kannattavaa? Khyllä, saapahan kunnon lihamuurin kun sen tunkee defenseen.
Uusi pakka rakenteilla myös, ajattelin tällä kertaa kokeilla ihania psyykkisiä otuksia, kun kiinnostavat aika paljonkin. Eivät vain ulkonäön takia, myös taktikointi niillä vaikuttaa hyvinkin hauskalta, se mitä siitä olen jo älynnyt. :) Kyllä tuosta nyt alun sain kasaan kun kortteja selailin kotonani. n. 40-45 korttia(+pari synchroa) löysin jotka punkasin pieneksi pakaksi, jota sitten tuunailen tuossa kunhan kerkiän(ja kun oiski rahaa :D ).
Siinä sivussa myös silmäilen tuota Gladiator Beast pakkaa kasaanpäin, Spellcaster-pakkaakin katselen pikkusen enemmän kasaan siinä samalla. :D Eli lasten korttipelirintamalla vähän enemmän duunia tiedossa.

Sitten mennään oman intohimoni rintamalle, eli taiteilujen pariin. :) Pientä pienoiseloa tiedossa, mitä nyt pari kuvaa muutamassa viikossa koneella tuherran, käsin tulee useammin luonnoksia, varsinkin ensi viikon Colorin miitissä varmaan kuvaa syntyy muille. No joo en nyt mitään ihmeellistä muutenkaan ole viimeaikoina saanut aikaan..et joo...hehe. ;) No joo, jotain on odotettavissa tässä kuussa vielä sentään, että turha pelätä.

Sitten tuon ison pahan WoWin rintamalle.. ;) Joo o, ei muuta raportoitavaa kuin, että liityin uuteen raidikiltaan ja pääsin heti toiseen raiditiimeistä. Vedellään joka viikko raidia, keskiviikkona ja tiistaina(välillä sunnuntainakin tai lauantaina). Ja raidien välissä vetelen dailyja ja levutan roguee. :) Eipä muuta.

No mitä itselleni kuuluu?
Joo ihan hyvää. :) Mitä nyt välillä tulee alamäkiä, mutta sitähän elämä on, eikö olekkin?
« Uudemmat - Vanhemmat »