IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
6.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 1608 (1.7.2008 alkaen)
Koko
133 jäsentä
Tyttöjä: 68 (52 %)
Poikia: 65 (48 %)
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 86 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,0 vuotta

Jäsenet (133)

CirgeVaniyah^henkku^^siniKaqehLindäYSpeGulAAT1Oallim]-valozo-KarolynLaivakoira-pppeteYosiehtezz||jjasmiinasSuvii-91tulppu^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

king_alluT-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-T-Ä.Luonut: king_alluTiistai 22.03.2011 18:26

JUMALAUTA !


Vittu että että Däni osaa hoitaa homman kotio.

Ei saatana ku niin makee video, unohtakaa paska ''Selvä Päivä'' keskittykää tähän .. tää on niin SUUREMPAAA !

TÄYDELLISTÄ

Kyl huomas että Pablon äijät on ollu tekemisissä tän videon kanssa.

Propsit : Miklu,Däni,Pablon Äijät ja tietysti slimille ! .

Mikä oonkaan tätä suurempaa ?


Paras kohta ehdottomasti : 1:41
5.12.2008
Rähinä Live'08 @ Nosturi, Helsinki

Ensiks olin varma, että joku menee vikaan ja, et mun pitää jättää kauan haaveilemani Rähinä Live väliin. Onneks asiat kuitenkin meni lopulta parhain päin. Tosin vasta muutamien vastoinkäymisten jälkeen.

Mä ja Henni lähettiin perjantaina kohti Riihimäkee. Ekaks me myöhästyttiin aamulla dösästä, ku se lähti kolme minuuttii etuajassa. Päästiin kuitenkin rautsikalle Kajaaniin ja hypättiin sit junaan. Kouvolassa piti vaihtaa junaa. Vaihto onnistu hyvin, mutta meijän paikalla istu joku esiteiniämmä jonkun laatikon kanssa. Ikää sil oli ehkä joku kymmenen, mut käyttäyty, ku joku kapina-angstiapinateini. Ei edes vaivauduttu häätää sitä pois. Istuttiin sitten junan eteisessä. No problem. Sit seuraava vaihto oli Lahdessa. Juna oli ekaks kakskyt minaa myöhässä. Sit se saapu ja hypättiin sitten Hennin kanssa taajamajunaan. Kuultiin, että juna lähteekin Stadiin. Hypättiin pois junasta ja juostiin sen takana olevaan eri junaan. Se oli sentään the right one. Päästiin Riksuun ja ajateltiin leikkii rikkaita penskoja ja hypätä taksiin. Paitsi, että asemalla ei ollu yhden yhtä taksia. Päätettiin kävellä Makuunin taksitolpalle. Ei mitään. Mä rakastan pikkujoulu aikaa. Lähettiin sit kiitää iha sairasta vauhtia Emmille. Päästiin perille ja sanoin sit Emmille, että mennään taksilla asemalle. Perillä Emmi meni ostaa junaliput. Sit, ku liput oli kustannettu, niin mä katoin jostain kumman syystä asemaravintolaan. Ovesta oli tulossa just ulos joku mies, jolla oli musta pipo, jota koristi valkonen R. Mä tiesin, ettei se voinu olla kukaan normaali jannu. Ovi aukes ja tadaa, Brädihän se sieltä tallusti. Se oli puhelimessa ja katto meitä pitkään, ku kyylättiin sitä. Emmillä nous hymy korviin ja siinä se yritti sit selittää puhelimessa Hennille jotain. Haha! Tosin mulki meni pasmat ihan sekasin. Okei, lähettiin sit junaan. Koko matkalla ei edes tullu konnaria, joten kakskymppii meni ihan hukkaan.

Stadissa sit mentiin Mäkkiin syömään ja pyörittiin Forumissa. Piti pulittaa kaks euroo, et molemmat päästiin vessaan. Ryöstöä! Sit lähettiin dallaileen kohti Nosturia. Emmi ei halunnu mennä sporalla eikä siin mitiih. Käveltiin Eerikinkatua ja sit Hietalahdenkatua ja sit me oltiinkin eksytty. Nähtiin sit kutos spora ja päätettiin mennä sit sillä perille. Kuski oli, et:"Minkäslaista lippuu te tarviitte? Haluutteko kertalippua, seutulippua vai ratikkalippua?" Emmi oli siin sit, et:"Semmoset liput joilla pääsee mahollisimman lähelle Nosturia ja vaan tän yhen kerran". Kuski katto meitä silleen O_o ja sano sit, et:" Joo se on kaks euroo, mut helpommin pääsette, ku käännytte tosta oikeelle, niin se on siinä". Haha, harvinaisen tyhmää porukkaa mekin. Siinähän se oli aika lailla nurkan takana. Oltiin käveltykin sen ohi jo aiemmin. Kello oli 19.30 ja jonoo oli jo ihan kivasti. Sitten järkkäri tuli ja sano, että oikeenpuoleisesta ovesta menee, ne jotka on tilannu liput Tiketistä tai Lippupalvelusta. Vasemmalle ne, joilla on tekstari- tai itsetulostettu lippu, nimi vieraslistassa tai hyvä selitys. Joku muija siin meijän takana sit oli, et:"Mun kaveri on pannu Cheekin kans", oltiin Emmin kans silleen, et en naura tolle pellelle. Tais tytskyltä unohtuu, että nimenomaan sen kaveri on kuksinu Cheekin kanssa, eikä se ite. Jos kaveri kuksii jotain räppärii ja sillä saa nimensä tapahtuman vieraslistaan tai vastaavaa, niin hallelujah. Säälittävää pätemistä ja lapsellista käytöstä, kun täytyy retostella sillä, että on päässy kuksimaan. Mä noin niinku henkilökohtasesti haluisin kuitenkin sänkyyn sen Jare-puolen kanssa enemmän, kun sen Cheekin.
Jep, sakset auki.
Päästiin sisään, tokaan riviin ja ootettiin sit siin viel kaks tuntii, levyjä sen ajan pyöritteli homeboy Kofi. Jalkaparat. Siinä ootellessa Emmi sit katto ylös, jossa on anniskelualue ja sano, että:"Noi voi sylkee tuolt meijän päälle". Mä olin siin sit, et:"Onneks mul on hattu".

Sitten, vihdoin ja viimein lavalle kuulutettiin Uniikki. Energia rupes heti virtaamaan. Mä olinkin miettiny, et kuka Uniikilla ois mukana lavalla. Mä todella hämmästyin, kun se sano tuplaajansa olevan Gabriel, tuttavallisemmin Niko. Kesti vähän aikaa, et hoksasin lavalla tanssivan henkilön olevan Gbrl. En kyl ois tunnistanu, vaikka tutulta se näyttikin. Uniikin setti kesti vaan vajaan puol tuntii ja harmitti, ku se sit jätti lavan. Ois ollu kiva, et se ois vetäny jotain biisejä sen esikoislevyltä, mut toisaalta sen lyhyt settinen keikka sai mut janoomaan vaan lisää ja odottamaan entistä malttamattomampana sen tulevaa kuopusta. Niin, levyä siis.

Seuraavaks lavalle asteli Ch-Ch-Cheek. Oli kyl aivan mahtavaa, kun en ollu nähny sitä kahteen kuukauteen. Valehtelematta voin sanoo, että se näytti tunnistavan mut. Aina, kun se katto mua sekunninkin pidempään, ku jotain toista, niin se tuntu ihanalta. Enkä mä kyl taaskaan jääny ilman sen hymyä. On upeeta, ku muistaa jo sen biisilistanki ulkoo. Fiilis oli aivan mahtava. Yks kohokohta oli se, kun Cheek pyys Tasiksen sen kanssa vetämään Tuhlaajapojan. Tasiskin näytti taas siltä, kun joskus nuorena, liimaletti oli poissa ja oli se vaan niin söpö. Cheek vilkuili kelloaan siin välillä. Sille oli buukattu samalle illalle kaks keikkaa, joista se toinen oli Hyvinkäällä Klubilla. Siin oli sit taas Brädin ja TS:n välinen kilpailu meneillään ja mä ja Emmi sit jouduttiin Brädin puolelle taas kerran. Jätkät oli kuulemma vittuillu sille koko päivän ja meijän piti siin sit näyttää keskisormee niille ja TS:n puolelle. Sen jälkeen huudettiin ja kiljuttiin ihan kympillä. Sit TS:n vuoro tuli ja se sit käski oman puolensa lähettää lentosuukon Brädin puolelle, koska he eivät kuulemma olleet ihmisvihaajia. Oli kyl taas hienoo. Ei millään malttais oottaa seuraavaa keikkaa.

Sitten tuli Timo Pieni Huijaus. Timotuksella oli kans mukana Gbrl. Sil ei ollu enää päässä niitä pikkulettejä mitkä sil oli Blockfesteillä. Oli kyl ihan mahtavaa nähä se ihan omalla keikallaan. Taas ikävä sitäkin miestä. Päässä pyörii vaan:" Neiti hei, neiti heihei". Awww, se oli jotenkin niin suloisen kuulonen. Timollakaan ei ollu mitenkään hirveen pitkä settinen keikka, mikä kyl harmitti. Vikana se veti Räkis-biisin ja sano siin sit, et Cheek oli saanu ihmisille bilefiiliksen päälle, eikä se halunnu jäädä yhtään vähemmälle. Siinä sit vedettiin Räkis ihan sairaan nopeella temmolla ja bilefiilis takuulla voimistu vaan entisestään. "Oho, sammakko".

Timon jälkeen paikalle tepsutteli Asa. Oli tosi mahtavaa kuulla sen vetävän Kläk kläk, Pojat teki soppaa ja Räppärin ilo. Se oli niin ihana hymyillessään.
Jotenkin mä toivoin, et Jussi Valuutta ois tullu vetää sen kans joltain Pommi levyltä jonkun biisin. Mut ei. Asa veti biisit hymy korvissa ja hyvä fiilis pysy edelleen. Vikana biisinä se veti Punaisen tiilin ja se sai sit jengin täysillä mukaan. Nam.

Vikana lavalle asteli Fintelligens. Oli fantsua kuulla biisejä uudelta albumilta. Ihan hyvin ne toimi livenä, useempien keikkojen jälkeen ne tulee vamasti kuulostamaan mun korvaan mahtavilta. Ela rikko kaks mikkiä. Mä odotin, että Tän tahtiin biisiin tulis feattamaan Valuutta. Ela sano siin sit, että Jussi ei voinu nousta lavalle, koska oli niin kännissä. Mahtavaa. Oli ihanaa nähä niitäkin. Heruuksin jälkeen me sit lähettiin, et kerettäis Emmin kans junaan.

En oo ikinä jättäny keikkaa kesken ja tuntu tosi pahalta lähtee. Me myöhästyttiin kahella minalla junasta ja ootettiin siin sit tunti, et päästään seuraavaan. Ku me päästiin Riksuun, niin kaikki taksit oli ajossa. Dallailtiin sit Emmille ja varmaan joskus neljän maissa aamuyöllä sit päästiin koisaamaan.

Oli aivan mahtavaa, ens vuotta odotellessa.

TPH, tee se vitun levy!

Huutakaa Räähinä!

_ArkiPäivänVaras_
« Uudemmat - Vanhemmat »