IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
15.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 303 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 8 (43 %)
Poikia: 11 (57 %)
Keski-ikä
29,5 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,2 vuotta
Ylläpitäjä
kajde-

Jäsenet (19)

^^vekeScillinaEl_Johnson||helkakajde-cemreJsBPai^^Igziabeherpyry`wrangesweeneyDruusitiinuli_83JV1drlove
« Uudemmat - Vanhemmat »

NuqumanGlasgow, ScotlandLuonut: NuqumanKeskiviikko 20.08.2008 20:12

Tervehdys Skottien maasta! Taalla on kiltteja lapsilla! :D :D :D :D

No niin, leikki sikseen. Tassa hostellin maksulliselta koneelta kirjottelen. High-speed connection my ass. Minuutti menee sivun lataukseen. Talla hetkella 11 ja puoli minuuttia aikaa holpottaa kuulumiset.

Glasgow on tosi hieno paikka kylla. Ihmiset on kohteliaampia kuin missaan. Juttelee kadulla vaikka ei oo koskaan nahnytkaan. Ei kylla ole siihen tottunut... Suomalaisilla olisi paljon opittavaa. Ja ihmeellisia kauppoja riittaa. Suomesta ei ikina loyda mitaan vahan erikoisempia DVD-bokseja tai CD-levyja...

Tahan mennessa ollaan kayty katsomassa WWE SummerSlam livena Glasgow'n Sports Cafessa ja Alanis Morissetten keikka Carling Academyssa. Jokunen peli- ja musiikkikauppakin on koluttu. Jotenkin tunnelmallinen paikka. Nyt tassa hostellin yhteydessa olevassa baarissa valmistaudutaan Skotlanti - Pohjois-Irlanti -jalkapallo-otteluun moykkaamalla ja huutamalla seka torvia torayttelemalla. Taitaa vaikuttaa aika paljon kansallistuntoon. Onneksi Suomen kohdalla on jo tottunut siihen, etta ei ole paljon menetettavaa. No vitsi, vitsi... Mutta taalla on lahinna vain pohjois-irlantilaisia, mika on tavallaan vahan yllattavaa.

Tanaan sitten takaisin Lontooseen Ryanairin siivin. Tulimme Lontoosta tanne sunnuntaina. Nahdaan taas, aika loppuu.
« Uudemmat - Vanhemmat »