IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
22.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 249 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
Oikeeeeestiiiiiii leiri leiri leiri <pusu> uih
Nonniii elikkä leiri alkoi. Tää on niinku kolmas päivä ja pääsin käymää kotona.Piipa oli vihanen kun lähdettii. Ei se tykkää meist enää. Ollaa liian tuhmii oltu. Heti kun tultii leirille nii se tuli vaa sanoo vihasesti että: "Täältä EI sit lähdetä kotiin, täällä EI tehdä valvomisennätystä, täällä EI tehdä mitään tuhmaa! JOS jotain, istutan teidät autoon ja vien suolahtee." Oltii sillain että <ihme> "aina tervetulleita"

Nii sit se eka päivä oli aika tylsä, sillo vaa pystytettii teltta ja sillain. Nukutaa Jertan kaa yhessä teltas. Joo sit eilen oli jo kivempaaa <sydän> Meijät haukutaa sit blondeiks koko aja =( ollaa blondi ykkönen ja blondi kakkkonen :D jess -.-

Eilen oli yövaellus minne sai lähtee yli 12 vuotiaat. no myö mentii. Käveltiin yhdeksän kilsaa <ihme> vähä hyvä kunto mulla kun kestin sen =) oon iha vitun ylpee. taputtakaa..

Se eilinen "kävely" oli aika jotain :D mentii manskin kaa jerttaa ja cristoo karkuu. Ne jäi sinne mettää meitä ettimää <virne> pitää olla pikkusen ilkee i know! Joo, me vaa istuttii rannas. Mut sit kaikki kuiteki sai huudot kun myöhästyttii :D Joo..Mitäs vielä..AINII. nii me nukuttiii ulkona. Siis niinkuin metsäs vaa, makuupusseis.hyttysen puri mut kuoliaaks joo. <itku> mut oli kuitenki iha vitun hauskaa. Sit aamul takasi käveltii.

P.S. meijän jalkapallopeli oli kyl jotain aivan mahtavaa <virne> eij vittu oikeesti. Jertta huus sille yhelle venäläiselle "ja tebja lybly" kun se luuli että se tarkottaa miten menee, oikeesti se on siis minä rakastan sinua, kaikki repes. :D Sit se " kimmo puknul "
Kaikki tajuaa tän joo mäki tiedän ;))

Jertta ja Julia : "PONCHIK PONCHIK PONCHIK PONCHIK"
Venäläinen poika: " No vittu BUBLIK "

PPPP.SSSS. Sit sisäsuomen lehdest tuli jotkut akat ja otti must manskist ja jertas hianoja kuvia. POSEERAUSILME dääm <virne>
« Uudemmat - Vanhemmat »