IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
29.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 452 (1.7.2008 alkaen)
Koko
69 jäsentä
Tyttöjä: 54 (79 %)
Poikia: 15 (21 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 47 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,4 vuotta

Jäsenet (69)

pakimasomethingstupid-Jempe-H[anna]eeetu^MeiKKu^safiriakyöpeli^YaZooWiljamone-Noelia-^Sonrisa^Crypticaltiina-mariaoa_re_ditelasalakala
« Uudemmat - Vanhemmat »
Yhteistyö Alkupisteen ja YleX:n välillä on kantanut niin suurta hedelmää, että tällä viikolla X-ryhmässä soitellaan Alkupisteen bändejä! Varaudu hyvään musiikkiin ja yllätyksiin ja laita radio YleX:n taajuudelle jo tänä iltana!

Lauantain iltaohjelman aloittaa Seinäjoen oma ihana Smokesuit!
Bändi on kasattu jo vuonna 1997 ja sai viimeisen timanttisen silauksensa, kun energisestä esiintymisestään tunnettu laulaja Marcus liittyi jengiin 2003.
Alkupisteessä bändiltä kuullaan harvinaislaatuisempi akustinen keikka, joten kannattaa olla ajoissa mestoilla, eturivin paikoista tullaan taistelemaan!

Lisää Smokesuitia: http://www.marvellousmermaid.com/smokesuit

Viikonlopun aikataulu ja muuta jännää osoitteessa www.alkupiste.fi
Alkupiste lähestyy kuin ohjus ja jännittää jo ihan kuin jouluna! Alkupiste näkyy ja kuuluu ympäri valtakunnan, kiitos yhteistyökumppaneiden. Viikonloppu on nyt aikataulutettu ja ohjelma on selvillä!

Perjantaina esiintyvät bändiskaban semifinalistit ja illan päätteeksi räyhää Blake!
Lauantain päiväohjelma starttaa Rytmikorjaamon Valkoisessa hallissa puolilta päivin. Luvassa on Felix Zengerin beatbox-klinikka ja Jasmine Valentinin kitara-klinikka sekä Juha Juonen ja Martti Vuorisen rock-luennot. Lisäksi luvassa Guitar Heron pelailua ja yhteistyökumppaneiden kojuja.

Alkupisteen viimeisen illan starttaa käyntiin Smokesuit acoustic ja sitten jännitetään bändikilpailun finaalia kaikki peukut pystyssä! Illan päättää voittajan julkistus ja Maija Vilkkumaa nostaa vielä tunnelman kattoon! Molemmat illat juontaa Trio Niskalaukauksen rumpali Seppo Pohjolainen.
Menoa ja meininkiä riittää siis päivästä illan pikkutunneille saakka, tämä tapahtuma on pakko kokea!
Yhteistyössä mukana mm. Selmu ry, Provinssirock, MySpace Suomi, IRC-galleria, Soundi, YleX, Louhimo, SeAMK sekä rytmimusiikkia tukeva Seinäjoen kaupunki.

Muistakaa kuunnella YleX:n X-ryhmää Alkupiste-viikolla!

Lisää tietoa ja tarkemmat aikataulut osoitteessa www.alkupiste.fi
ALKUPISTE 2009 Finding Demo begins...

http://www.youtube.com/watch?v=HNnQ24OOPf8

to be continued...
« Uudemmat - Vanhemmat »