IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
1.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 626 (1.7.2008 alkaen)
Koko
389 jäsentä
Tyttöjä: 261 (68 %)
Poikia: 128 (32 %)
Keski-ikä
36,7 vuotta
Otos: 307 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta
Ylläpitäjä
bubu^^

Jäsenet (389)

oI_I_i-nanikaousaaamkarhu_^NannukkaMurMeli^^Sussu``mantelilastu-maikkol-JuLtSu-r0sYSneLLa^__Ode84__terisstiiperoinen_nuuskuneiti
- Vanhemmat »
Viha:
Rapu: Olet ehkä kavalin ja sitkein vihantunnetta hautova emo-tyyppi mitä
maa päällään kuunaan on kantanut. Kaikkein julmin tapasi osoittaa vihasi
ihmiselle on mennä sen kanssa naimisiin ja tehdä sen kanssa viisi
suhteellisen pöljää kakaraa. Olet perheesi demoni, joka upotat vihaamasi
puolison perhehelvettiin, josta ei tule ulos kuin henkisiä raajarikkoja
ja rääkättyjä hoidokkeja.

Bile:
Rapu:
Ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohva nurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen. Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen.

Kun lavuaari ei vedä:
Rapu pohtii, että äiti opetti, että "ensin tällä muovipumpulla vähän
näääääin... tällä tavalla..." Rööri antaa jo lupauksen...plrp...
Sitten vähän Pirkka Putkimies-pullosta... Ja niin se sujui kuin
leikki! Vanhat konstit tepsivät! Pieni kyynel kimmeltää ravun
silmäkulmassa hänen muistellessaan äitiään ja lapsuudenkotiaan, jossa
tukkeutuneiden viemäreiden availu hämärinä syysiltoina kodin lämmössä
oli aina niin turvallista ja kotoisaa.

Totuus:
RAPU Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii ovat: "Minä olen äiti" . Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaali-avusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi nipuksi, jota yrität johtaa sairaalloisen mustasukkaisen mielesi avulla. Maailmassa tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.

Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene minnekään! Missä sä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan"
Auto: Matkailuauto koko perheelle

Rannalla:
RAPU laittaa korviinsa korvatulpat. Sitä ennen, vaikka ujo onkin, on hän hihkaissut kaksoselle: "Laita jo ne toosat kiinni!" Hän ei kestä kuunnella kuinka kaksosen matkaradio pauhaa, telkkari kertoo uutisia, kaksonen pälättää ja kännykkä piippaa jatkuvalla syötöllä tauotta, ja kaikki yhtäaikaa. Rapu tuli tänne RENTOUTUMAAN. KERRANKIN kun lähtee kotoaan reissun päälle, joutuu kuuntelemaan tällaista hulabaloota! Ensi kerralla rannalle lähtiessään rapu ottaa mukaansa äänieristetyn teltan. Siellä saa nauttia omasta yksityisyydestä ja hiljaisuudesta.

Sauna:
Rapu saapuu saunaan kääriytyneenä vanhimpaan ja rakkaimpaan pehmeään pyyhkeeseensä. Mukana hänellä on myös isoäidin äidiltä peritty pesusieni ja saunaharja. Ne ovat kulkeneet suvussa kauan. Hän ei luopuisi niistä mistään hinnasta.

Seksin jälkeen:
Rapu:
"Milloin pidetään häät?"

Känni:
Rapu ryyppää kalsarikännit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei riitä puhuttavaa viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia tissutteluun.

[3nkeli][Ei aihetta]Luonut: [3nkeli]Torstai 06.11.2008 22:21

Vesimerkit; kalat, rapu, skorpioni

Kaikki on tietysti päin persettä, kuis muuten? Se on tää vuosi 2008
ollu just tätä itteensä.
Teidän pitäs nyt vielä kitua pari kuukautta ja sit tulee se kakstuhattaysi ja alkaa helpottaa,
itse asiassa voin paljastaa, että vesimerkeille tulee maailman paras ens vuosi.
Lottovoittoja ja kuumia romansseja ynnä muuta.
Vesimerkeille vois nyt kyllä suosittaa raitista loppuvuotta. Vaan mitäpä ne siitä,
ryyppäävät kuitenkin. Eli unohtakaa se raittius, kaikki on pilalla kuitenkin.
Te enivei selviätte ehjin nahoin, mitä moni ihmettelee. Tsyyke voi välillä vähän
reistailla, lievästi. Mut pää on kestävä, oottehan sitä hakannu seinään pitkin vuotta.
Lopuksi lohdutuksen sana. Jaa-a, mikäköhän se ois. Joku mukava sana.
Saippuakupla!

Raha: ei kasva puissa!
Rakkaus: raatelee
Työ: haittaa harrastuksia

senjatar<3Luonut: senjatarMaanantai 03.11.2008 15:16

RAPU

Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan ja juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän elää vain itsensä kanssa, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa seurallinen ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eikä edes hoida niitä. Usein tämä jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana erakoita ja he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, kuinka ovat tähän joutuneet.

MOTTO: "Kukaan ei pidä minusta!"
TYÖPAIKKA: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin varakkaita, vaikka tekisivät mitä
AUTO: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska haluaisi Ferrarin

karbo^^RAPU!!Luonut: karbo^^Sunnuntai 14.09.2008 18:58

Rapu ryyppää kalsarit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä
muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei
riitä puhuttavaa yhtä viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia
tissutteluun.



Kun lavuaari ei vedä:

Oinas kokeilee ensin rivakasti imukuppipumpulla. Kun se ei onnistu, hän potkaisee tiskipöytää ja karjahtaa, jolloin rööri aukeaakin välittömästi.

Härkää harmittaa. Hän harkitsee. Pitääkö hänen ryhtyä tekemään työtä? Hän istuu nojatuolissaan kaksi tuntia hieman tyrmistyneen näköisenä harkitsemassa. Siis pitääkö hänen ryhtyä tekemään työtä? Sitten hän aloittaa. Aluksi ei meinaa millään onnistua, mutta hän ei luovuta. Ei onnistu vieläkään, mutta hän ei luovuta. Jo kuuden tunnin kuluttua kaikki on valmista. Härkä ähkäisee. Sitten hän palaa istumaan nojatuoliinsa.

Kaksonen juoksee kauppaan ostamaan ruuvimeisseliä ja pumppua. Samalla hän pyörähtää ohimennen kirjastossa, R-kioskilla ja taidenäyttelyssä. Ai niin ja levykaupassa, polkupyöräkorjaamossa sekä uusimassa kännykkänsä akun. Kotona hän avaa paketista ruuvimeisselin ja unohtuu lukemaan sen käyttöohjetta samalla, kun katselee televisiosta uutisia ja soittaa levylautaselta lempilevyään, jonka sanoissa mainitaan jotakin radioista, ja tästä syystä hän ilmoittautuu työväenopiston radioamatöörikurssille. Tähän kaikkeen vierähtää päivä. Iltamyöhällä hän muistaa, että putki piti avata. Hän menee lavuaarin luo ja huomaa, että se onkin päivän aikana auennut itsestään.

Rapu pohtii, että äiti opetti, että "ensin tällä muovipumpulla vähän näääääin... tällä tavalla..." Rööri antaa jo lupauksen...plrp... Sitten vähän Pirkka Putkimies-pullosta... Ja niin se sujui kuin leikki! Vanhat konstit tepsivät! Pieni kyynel kimmeltää ravun silmäkulmassa hänen muistellessaan äitiään ja lapsuudenkotiaan, jossa tukkeutuneiden viemäreiden availu hämärinä syysiltoina kodin lämmössä oli aina niin turvallista ja kotoisaa.

Leijona soittaa paikalle kodin putkimiehen suorittamaan palveluksen. Samassa syssyssä hän tulee ajatelleeksi haavettaan, ja päättää vihdoin vaihdattaa kaikki asuntonsa hanat ja raanat, tiskialtaan, sekä suihkun metalliosat kullanvärisiksi. Hän keksii vaihtaa kullanvärisiksi myös autonsa pölykapselit.

Neitsyt kaivaa esille sisäisen insinöörinsä. Ruuvi kerrallaan hän irroittelee viemärin putket toisistaan ja asettelee ruuvit aakkosjärjestykseen. Tämän jälkeen hän poistaa tukoksen aiheuttaneet ainesosat. Nenässä hänellä on pyykkipoika ja käsissä suojakäsineet. Ne on hankittu juuri tämäntapaisia tilanteita silmälläpitäen. Kaikki onnistuu mainiosti. Kauhistusta herättää se, kuinka siivottomilta putket näyttävätkään sisäpuolelta! Ennen putkien liittämistä takaisin paikoilleen hän puhdistaa putket sisäpuolelta pulloharjalla, jonka vartta hän on jatkanut lisäosalla.

Vaa'alle tämä on hieman liikaa. Naispuolinen vaaka ei hommaan suostu, hän heittäytyy naiselliseksi ja soittaa paikalle miesystävän. Miespuolinen vaakakaan ei viitsisi tahria juuri siistittyä ulkoista olemustaan, joten hän pyytää vaimonsa korjaamaan putket. Vaimo suostuu tähän tilanteen ymmärtäen.

Skorpioni kiinnostuu tilanteesta. Häntä alkaa kihelmöidä ajatus, mitä kaikkea jännää tukkeutunut viemäri sisältääkään! Pääseepä jopa kurkkimaan putkien sisälmyksiin... Jee! Suurella mielenkiinnolla hän rassaa auki kaikki putket, selvittää tilanteen ja rassaa auki vielä lisääkin putkia, syventyen valtavalla intensiteetillä tutkimaan tätä salattua maailmaa!

Jousimies lorisuttaa koko altaan täyteen kuumaa vettä ja lähtee hakemaan lapiota. Hana jää auki ja lattia tulvii jo vedestä. Hän koettaa vielä ravistella lavuaaria, mutta ei rupea rööri vetämään, tosin lavuaari jää hänen käteensä ja sotku yltyy. No, eipä tässä muukaan auta, hän viheltelee, vetää jalkaansa kumisaappaat ja soittaa palokunnan.

Kauris soittaa ensin isännöitsijälle, sitten poliisille. Hän tekee rikosilmoituksen taloyhtiön huonosti hoidetusta viemäritilanteesta. Sen jälkeen hän soittaa vakuutusyhtiölle ja vaatii korvauksen puhelinkuluista: soitoista isännöitsijälle, poliisille ja vakuutusyhtiölle.

Vesimies painaa nappia. Se on viritetty toimintavalmiiksi jo aikoja sitten. Vihdoin hän pääsee testaamaan käytännössä sen toimivuutta. Ja Heureka! Putki aukeaa silmänräpäyksessä. Vihdoin voi keksinnölle hankkia patentin!

Kala kokeilee ensin ajatuksen voimalla. Hän pyytää viemäriä aukeamaan, keskittyy ja meditoi ja lähettää käsillä parantavia säteitä lavuaariin. Kun tämä ei auta, päättää hän kokeilla vahvempia keinoja... tiskiaine... ei auta... pesupulveri... ei... lisätään etikkaa... ei... vielä suolaa...Valtava vaahto kohoaa jo altaasta ja kuuluu outoa sihinää, kemiallinen seos vaikuttaa erinomaisen voimakkaalta, varsinkin kitkerästä tuoksustaan päätellen, ja HOKKUSPOKKUS plurp plurp prrrummps, yhtäkkiä seisonut vesi solahtaa riemukkaasti alas rööristä.
must on tullu erakko :DDD
Rapunaista ei ole turhaan sijoiteltu eläinradan vanhoillisempaan päähän.
Rapunainen on alkukantaisimmillaan matroona, oman lähipiirinsä emotionaalinen ja moraalinen tukipylväs – ei ainoastaan perheensä huoltaja ja koossapitäjä. Mutta ennen kaikkea rapumaisuus on syvään uponneita perustuntemuksia, joiden alkuperä on lapsen ja äidin suhteessa ja varhaisissa kehitysvaiheissa, jolloin lapsi on vielä vanhemmistaan kokonaan riippuvainen – ja myös haavoittuvainen. Rapunainen sisäistää vanhempiensa arvoja kunhan ensin lapsuuden ja nuoruuden kokemukset sulavat ja muodostavat kasvualustan, jolta hän ponnistaa omaa yksilöllisyyttään kohti. Sen jälkeen hän löytää joko paikkansa helposti ja vaalii niitä perinteitä ja opittuja malleja, jotka olivat hänelle itselleen tärkeitä tai sitten hän kokee myllertävän ja psyykkisesti vaikean sopeutumisvaiheen, joka voi koetella myös lähimmäisiä. Herkät ihmiset ovat aina niitä, joita vähäisetkin loukkaukset tai omanarvontunteen mitätöinti voi haavoittaa syvästi ja minuus reagoi tähän suojautumalla omaan maailmaansa, jossa se voi säilyä eheänä – mutta rajallisena. Rapunaisen ongelma voi olla siinä, että hän rajaa itseään liikaa tai luottaa liiaksi vanhemmilta perittyihin arvoihin, jotka voivat jättää hänet muuttuvassa maailmassa hitaaksi liikkujaksi. Mutta sen sijaan hän on myötäelävä olento, ymmärtävä, täysin henkilökohtainen reaktioissaan ja tunteissaan, jotka toimivat tuntosarvina suhteessa ulkomaailmaan ja ihmisiin.

Miehelle ei myöskään Rapunainen ole helppo ymmärtää. Hän voi olla rationaalisen miehen kiehtova, mutta vaikeaselkoinen vastakohta. Häntä ei voi ymmärtää oikaisemalla järjellä kaikkea. Hän kieltäytyy olemasta täysin looginen, ennakoitavissa tai kontrolloitavissa. Juuri kun mies luulee tuntevansa hänet, hän avaa uuden tason itsestään, mielikuvien, muistojen tai vahvojen tunteiden sävyttämän maailman, jonne parisuhde uppoaa. Hän voi ulkoisesti olla mitä kelvollisin, tunnollisin äiti ja perheenhuoltaja, joka pitää kotia siistinä ja tarjoaa lapsilleen idyllisen kodin. Turvallisuutta hakien hän voi joutua kelaamaan oman lapsuutensa kielteisiä tuntoja ja haluaa ehdottomasti välttää ne virheet, joita hänen vanhempansa tekivät hänen kasvatuksessaan. Koska hän on psyykkinen naistyyppi, hän ymmärtää itseään joskus luontaisella ihmistuntijan tasolla ja oivaltaa lapsistaan paljon, joka tuottaa hänelle sisäistä iloa.
Oletko jäänyt herkän ja huolehtivan Rapunaisen pihteihin? Oletpa tietenkin, sillä Raputyttöä ei isketä niinkuin muiden eläinradan merkkien edustajia. Tarkalla ja lumoavalla katseellaan hän punnitsee mikä sinä olet miehiäsi. Jos näytät ja tunnut kaikinpuolin luotettavalta ja ennenkaikkea turvalliselta kumppanilta, iskee hän saksensa sydämeesi päättäväisesti, mutta niin ihanan hellästi ja rakastavasti, että voit vain myhäillä tyytyväisenä. Sävel tulee kyllä vaihtumaan ennen pitkää mollivoittoiseksi, sillä Rapunaista oikukkaampaa kumppania ei naisten joukosta löydy. Oikuille on olemassa oikeutuksensa ja voidaksesi nauttia Rapunaisesi pohjattomasta lämmöstä ja huolenpidosta sinun on syytä perehtyä ymmärtämään syntyjä syviä.

Raputyttö syntyy perheeseen, jossa äiti huolehtii kaikesta toteuttaen pääsääntöisesti kahta tekniikkaa. Hän on joko hallitseva suuri äiti, joka sulkee kaiken huolehtivaan syliinsä tai avuton, oikutteleva pikkutyttö. Koska Raputytön isä on tavalla tai toisella poissa kuvioista hänen ollessaan pieni, etsii hän rinnalleen voimakasta ja hallitsevaa miestä. Äitinsä esimerkkiä seuraten Rapunainen kasvattaa määrätietoisesti omaa voimaansa ja tulee lopulta kaatamaan valta-asetelman toisin päin. Jos hän on valinnut oikein, jos sinä olet todella niin voimakas kuin hän alitajunnassaan odottaa, tapahtuu näennäinen vallanvaihto kivuttomasti, koska kysymys lopulta on vain siitä, että hän uskaltaa ottaa vastuun itsestään. Suojelkoon suuri Manitu askeleitasi ellet ymmärrä hellittää otettsi kun Rapunainen tuntee olevansa kyylin vahva omaan elämään. Rapu on laadultaan johtava merkki ja siihen kuuluu, varsinkin Rapunaisella, tarve hankkia arvostettu ja vastuunalainen asema, jossa on etenemismahdollisuuksia. Älä siis asetu tässsä tilanteessa poikkiteloin, ellet halua uskomatonta intuitiotaan sinua vastaan käyttävää oikullista, kylmää, pisteliästaä ja lapsellisen tyhmästi käyttäytyvää naista vaimoksesi.

Hänellä on suuret mahdollisuudet päästä elämässä todella pitkälle, kunhan hän saa käyttää luonnonlahjana saamaansa intuitiota hyväkseen. Nyt on sinun aika astua näyttämölle ja tukea häntä, kun juuri äsken niin hyvältä tuntunut asia ei enää lainkaan kiinnosta häntä. Jos sinä alat tällaisessa tilanteessa oikutella ja kiukutella, olet tuomittu häviämään, sillä jos ne ovat Rapunaisesta kiinni, uskomattomalla intuitiollaan hän on lopulta kuitenkin oikeassa. Ellet anna hänen muuttaa suunnitelmiaan ja mielialojaan omaan tahtiinsa hän ei opi käyttämään enneltanäkijän luonnollista lahjaansa ja tulee lopun elämäänsä olemaan sinulle katkera. Siinä tilanteessa en totisesti haluaisi olla sinun housuissasi, on se sen verran kalseaa katseltavaa.

Anna Rapunaisellsi oikeaan aikaan tilaa vastata omasta elämästään ja takaat itsellesi lämpimän ja huolehtivan perheenäidin lisäksi hyvän elintason. Toivon, että onnistut ravunpyynnissä niin vaativaa kuin se alitajunnan syvissä vesissä onkin.
Ravun vuodenaika:
Ravut syntyvät aikana jolloin luonto siirtyy kesäaikaan. Lämpö on ihanimmillaan ja kasvit keskittyvät hedelmien ja siementen tuottamiseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Aikansa ilmiöitä seuraten myös Ravut osaavat luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin niin halutessaan. Rapu-ihminen suhtautuu asiaan kuin asiaan joko lämpimästi ja välittävästi tai sitten välinpitämättömästi. Nämä kaksi olotilaa voivat vaihdella salaman nopeasti, sillä Rapu reagoi kaikkeen tunteella. Väärä sana tai väärä ilme voi muuttaa lämpöä ja turvallisuutta huokuvan Ravun jäätävän välinpitämättömäksi kesken lauseen, halauksen tai rakastelun. Rapu suojelee sisintään kuin luonto jatkuvuuttaan ja vaaran uhatessa nousee mitään läpäisemätön panssari kuin tyhjästä Ravun ja tunkeilijan väliin.

Hallitseva planeetta:
Rapua hallitseva taivaankappale on Kuu, joka heijastaa Auringon valoa silloin kun muuten on pimeää. Rapu edustaakin olemassaolollaan ihmisen näkymätöntä puolta, joka heijastuu käyttäytymisessä kaikista peittely yrityksistä huolimatta. Ravut eivät kaipaa sanoja huomatakseen tulleensa loukatuiksi. Pelkkä arvosteluun viittaava äänensävy voi saada Rapu raukan käpertymään kuoreensa tai pakenemaan kauhistunut katse silmissään jonnekin itsesäälin ja henkisesti koetun murhayrityksen läpäisemättömään viidakkoon. Parhaaltakin ihmistuntijalta vie vuosikausia päästä sinuiksi Ravun ailahtelevan tunnemaailman kanssa.

Rakkaus:
Rapu voi helpottaa oloaan opettelemalla kunnioittamaan omia tunteitaan ja ennen kaikkea opettelemalla sanomaan ääneen että on kokenut tulleensa loukatuksi. Useimmiten kysymys on eriasteisista väärinkäsityksistä, jotka on helppo selvittää. Mikään ei ole Ravulle vaikeampaa kuin myöntää tulleensa jollain tavalla loukatuksi. Rapu kun ei itse halua loukata ketään paitsi tietysti kostaakseen vuosien takaisia väärinkäytöksiä itseään kohtaan. Ravun kumppaniksi on helppo päästä, mutta Ravun kanssa eläminen vaatii niin pitkää pinnaa ja niin valtavaa ymmärrystä, että vain harvat ja valitut pystyvät luomaan tasapainoisen suhteen tähän eläinradan mutkikkaimpaan oikuttelijaan.

Seksi:
Seksuaalisesti Rapu on kaikista merkeistä hellin ja haavoittuvin. Rapu heittää panssarinsa lattialle yhdessä vaatteiden kanssa ja sellaista ei tapahdu ilman molemminpuolista emotionaalista vetovoimaa. Rakastellessaan Rapu haluaa antaa ja hiukan myöhemmin myös vastaanottaa puhtainta mahdollista mielihyvää. Rapu varmistaa keinolla millä hyvänsä kumppaninsa tyydytyksen ennen kuin on itse valmis heittäytymään nautinnon hornankattilaan. Vaikka Ravun into tuottaa mielihyvää välillä ajautuu naurettaviin mittoihin niin naureskeluun ei ole aihetta ellet halua verisesti loukata tätä hellyyden lähettilästä.

Ravun valttikortit:
Rapu on intuitiivinen, sisäistävä ja psyykkinen merkki, joka etsii ja suo pysyvyyttä, jatkuvuutta ja oman elämänpiirin rajoitettua rauhaa. Rapu huolehtii ja hoivaa läheisiä ihmisiä kuin suuri äiti konsanaan. Hän tietää paljon ihmisluonnosta, psyykkisistä voimista ja tunteiden liikkeistä. Herkkä ja kuvittelukykyinen mieli on hyödynnettävissä ammatillisillakin alueilla. Vaistojensa ja sympaattisuutensa avulla Rapu pystyy vastaamaan ympäristönsä lausumattomiin odotuksiin ja toiveisiin vaatimatta palkkiokseen muuta kuin toisen tyytyväisyyden.

Ravun heikkoudet:
Ravun herkkää olemusta vaivaa tavallista useammin masentuneisuus, itsesääli, ujous ja alemmuudentunto. Arvostelunpelko saa Ravun käpertymään kuoreensa pienenkin moitteen uhatessa usein ilman mitään todellista aihetta. Takertuminen kaikkeen ympärillä olevaan niin tiukasti, että varmasti joutuu siitä luopumaan kuuluu Ravun koulunkäyntiin. Ravulla on myös tuskastuttavan hyvä muisti kaikkien kokemiensa vääryyksien suhteen ja hänen kaunaisuutensa ei vähästä hellitä. Täysin käsittämätön oikullisuus tekee Ravusta vaikean kumppanin yhtälailla työ- kuin rakkausasioissakin.

Ravun sairaudet:
Ravun ongelmana on herkkään mieleen reagoiva herkkä vatsa. Vatsahaavan ennaltaehkäisy pitäisi sisällyttää kulinaarisiin nautintoihin helposti sortuvan Ravun päiväohjelmaan. Hermot saattavat myös reistailla varsinkin täydenkuun osuessa omaan merkkiin. Kuuhulluus ja siihen liitettävä unettomuus vaivaavat helposti. Tavallista useammin löytyy myös sappikiviä Ravun merkeissä syntyneiltä.






Apinan vuonna syntyneet ihmiset ovat muiden eläinradan merkkien joukossa oikullisia neroja. Nokkelina, taiturimaisina ja joustavina he ovat erinomaisen kekseliäitä ja omaperäisiä ja he kykenevät ratkaisemaan mitä hankalimpiakin ongelmia käden käänteessä. On vain harvoja aloja, joilla apina-ihmiset eivät olisi menestyksekkäitä, mutta heillä on häkellyttävä tapa antaa helposti periksi mielihaluilleen. He haluavat tehdä asiat tässä ja nyt, ja elleivät he voi aloittaa välittömästi, menettävät he uskonsa ja jättävät toisinaan työn sikseen. Vaikka he ovatkin hyviä tekemään päätöksiä, tukeutuvat he mielellään muihin ihmisiin. Maanläheisinä on Apina-ihmisillä suuri tiedonjano ja lisäksi heillä on erinomainen muisti. Apina-ihmiset ovat voimakastahtoisia, mutta heidän vihansa lauhtuu nopeasti.
Apinat tulevat parhaiten toimeen Lohikäärmeiden ja Rottien kanssa.



Onko näin???
Apina

Apina nauttii Rotan vuodesta täysin estottomasti ja tulee menestymään nopean järjenjuoksunsa, sosiaalisuutensa ja oveluutensa ansiosta kaikissa omissa suunnitelmissaan. Elämä on tavallista vilkkaampaa ja Apina osaa vetää haluamansa ihmiset mukaan pitämään hauskaa ja sen jälkeen kaivamaan Apinalle timantteja. Tätä ei voida pitää ilkeämielisenä keinotteluna, koska Apina ei koskaan pidä aarteita itsellään, vaan jakaa saamansa voitot avokätisesti niille, jotka ovat oman osuutensa ansainneet. Liike-elämän alueella Apinat luovat menestyksellistä uraa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Matkustaminen avartaa aina Apinan näkökulmaa ja tänä vuonna jokainen vähänkään kauemmas suuntautunut matka sisältää jonkun tuottoisan oivalluksen, jonka Apina pystyy saattamaan käytännön asteelle parissa viikossa.





Okei..
Ei tähän asti ainakaan menny tää vuos ihan noin nappiin..
Mut kyllä tästä vielä noustaan ku Fenix tuhkasta!! ;)



RAPU

Yleisnäkymät:
Jupiter vaikuttaa oppositiossa merkkiisi ja Mars perääntyy alkuvuoden, joten lähtökohdat ovat varsin haasteelliset tunne-elämän mielekkyyden kannalta. Tyytymättömyys iskee sinuun paljon tavallista herkemmin, jos yrität viedä eteenpäin asioita, joiden tekeminen ei enää jaksa innostaa sinua. Maaliskuussa alkaa sitten huomattavasti toimivampi jakso Marsin tullessa käynnistämään uusia asioita kaikilla mahdollisilla elämänalueilla. Tästä huolimatta vuosi 2008 ei tule olemaan Rapujen tehokkaimpia vuosia, joten kannattaa ottaa tietoisesti vähän rauhallisemmin. Muista kiinnittää koko vuoden ajan tarkkaakin tarkempaa huomiota siihen, että osaat nauttia tekemisestäsi, sillä Jupiterin oppositio lupailee suorastaan valtavaa menestystä jokaiselle elämästään nauttivalle Ravulle.

Menestys:
Tämän vuoden ehdottomasti menestyksekkäin jakso osuu maalis- ja huhtikuulle, jolloin Mars etenee merkissäsi ja tekee sieltä sekstiiliä Saturnukselle ja Kolmiota Uranukselle. Näiden kahden kuukauden aikana kannattaa laittaa vauhti päälle ja painaa menemään jopa perhe-elämän kustannuksella, sillä myöhemmin jaettavissa olevat palkkiot tulevat moninkertaisesti korvaamaan tällä kertaa välttämättömät poissaolot perheesi tai läheistesi luota. Kesällä onkin sitten aika ottaa oikein kunnollinen ja pitkä loma, sillä vauhdikkaan kevään jälkeen akkusi vaativat tehokasta latausta ennen haastelliselta vaikuttavaa syksyä.

Rakkaus
Venus vaikuttaa merkissäsi 19.6 -13.7 välisen ajan tehden tällä välillä sekstiiliä Saturnukselle ja kolmiota Uranukselle. Lomalla siis sattuu ja tapahtuu suuria asioita lemmen rintamalla. Loistavalta tuntuva ajoitus saada Venus omaan merkkiin heti ankaran työrupeaman jälkeen, joten kaivele samantien lomaoppaat ja matkasuunnitelmat esille tätä ajanjaksoa ajatellen. Älä mieti mitään muuta kuin omaa nautintoasi ja itsellesi rakkaita aktiviteetteja, sillä vain niiden parissa liikkuessasi voit löytää itsellesi rakkaimmat ihmiset. Uranus lupailee erittäin mielenkiintoisia ja elämääsi uudistavia kohtaamisia etenkin heinäkuun ensimmäiselle viikolle.
- Vanhemmat »