IRC-Galleria

maikkukoo

maikkukoo

Carpe diem ♥ ♥♫
Apina

Apina nauttii Rotan vuodesta täysin estottomasti ja tulee menestymään nopean järjenjuoksunsa, sosiaalisuutensa ja oveluutensa ansiosta kaikissa omissa suunnitelmissaan. Elämä on tavallista vilkkaampaa ja Apina osaa vetää haluamansa ihmiset mukaan pitämään hauskaa ja sen jälkeen kaivamaan Apinalle timantteja. Tätä ei voida pitää ilkeämielisenä keinotteluna, koska Apina ei koskaan pidä aarteita itsellään, vaan jakaa saamansa voitot avokätisesti niille, jotka ovat oman osuutensa ansainneet. Liike-elämän alueella Apinat luovat menestyksellistä uraa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Matkustaminen avartaa aina Apinan näkökulmaa ja tänä vuonna jokainen vähänkään kauemmas suuntautunut matka sisältää jonkun tuottoisan oivalluksen, jonka Apina pystyy saattamaan käytännön asteelle parissa viikossa.





Okei..
Ei tähän asti ainakaan menny tää vuos ihan noin nappiin..
Mut kyllä tästä vielä noustaan ku Fenix tuhkasta!! ;)



RAPU

Yleisnäkymät:
Jupiter vaikuttaa oppositiossa merkkiisi ja Mars perääntyy alkuvuoden, joten lähtökohdat ovat varsin haasteelliset tunne-elämän mielekkyyden kannalta. Tyytymättömyys iskee sinuun paljon tavallista herkemmin, jos yrität viedä eteenpäin asioita, joiden tekeminen ei enää jaksa innostaa sinua. Maaliskuussa alkaa sitten huomattavasti toimivampi jakso Marsin tullessa käynnistämään uusia asioita kaikilla mahdollisilla elämänalueilla. Tästä huolimatta vuosi 2008 ei tule olemaan Rapujen tehokkaimpia vuosia, joten kannattaa ottaa tietoisesti vähän rauhallisemmin. Muista kiinnittää koko vuoden ajan tarkkaakin tarkempaa huomiota siihen, että osaat nauttia tekemisestäsi, sillä Jupiterin oppositio lupailee suorastaan valtavaa menestystä jokaiselle elämästään nauttivalle Ravulle.

Menestys:
Tämän vuoden ehdottomasti menestyksekkäin jakso osuu maalis- ja huhtikuulle, jolloin Mars etenee merkissäsi ja tekee sieltä sekstiiliä Saturnukselle ja Kolmiota Uranukselle. Näiden kahden kuukauden aikana kannattaa laittaa vauhti päälle ja painaa menemään jopa perhe-elämän kustannuksella, sillä myöhemmin jaettavissa olevat palkkiot tulevat moninkertaisesti korvaamaan tällä kertaa välttämättömät poissaolot perheesi tai läheistesi luota. Kesällä onkin sitten aika ottaa oikein kunnollinen ja pitkä loma, sillä vauhdikkaan kevään jälkeen akkusi vaativat tehokasta latausta ennen haastelliselta vaikuttavaa syksyä.

Rakkaus
Venus vaikuttaa merkissäsi 19.6 -13.7 välisen ajan tehden tällä välillä sekstiiliä Saturnukselle ja kolmiota Uranukselle. Lomalla siis sattuu ja tapahtuu suuria asioita lemmen rintamalla. Loistavalta tuntuva ajoitus saada Venus omaan merkkiin heti ankaran työrupeaman jälkeen, joten kaivele samantien lomaoppaat ja matkasuunnitelmat esille tätä ajanjaksoa ajatellen. Älä mieti mitään muuta kuin omaa nautintoasi ja itsellesi rakkaita aktiviteetteja, sillä vain niiden parissa liikkuessasi voit löytää itsellesi rakkaimmat ihmiset. Uranus lupailee erittäin mielenkiintoisia ja elämääsi uudistavia kohtaamisia etenkin heinäkuun ensimmäiselle viikolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.