IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
6.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 3410 (1.7.2008 alkaen)
Koko
138 jäsentä
Tyttöjä: 132 (96 %)
Poikia: 6 (4 %)
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 87 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,7 vuotta

Jäsenet (138)

LiedapaniikkihäiriöPannahinenIippa--squirrel`_talvikki_pijnaedeliaSailor_MoonannaS`LodurIkossuvimetusameligesuEnkeli-87Holle
« Uudemmat - Vanhemmat »

PARADISEBANANAhei meikkityypit!Luonut: PARADISEBANANALauantai 03.08.2013 23:34

eka(?) oli BB voide ja nyt on joku CC voide, mitä vittua nyt taas? Mitä hittoa ne on? o: Ja mihin jäi AA voide?

masssuhyvää huomentaLuonut: masssuTorstai 13.05.2010 15:29

olin iha normisti nukkumas ja yhtäkkii iskä tulee mun huoneesee ja avaa mun valot.sit kelaan et mitä vittuu...sit se laittaa yhtäkkii mun sylii kanin...sit se on sille,et joo löydettii tää pihalt,mennää ettii sen omistajaa,pidä stä.no sit pidän sitä kanii sylis ja se yrittää koko aja hyppii mun sängylt alas ja se täris iha vitusti.sit yritin syöttää sille porkkana mut se ei syöny sitä(vammane kani).sit jonku puole tunni pääst isä otti sen ja vei sen omistajalle..

jjjjannni-JOOMOILuonut: jjjjannni-Keskiviikko 23.09.2009 00:30

Tnä väläyttelin iha olan takaa : DD
" Mun tekee mieli salaattia ja hyppiä kuin kani ": DD
Teippasin mun suun kiinni ja kirjottelin vesalle vihaisia viestejä ikkunaan : D

sanooj[Ei aihetta]Luonut: sanoojPerjantai 22.05.2009 01:32

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV,
me äkkiä huuhtelemme tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu
epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua
toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin
teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut
mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmean aineen pois: ensteksi
kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo
pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa
selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset jatkuvasti kertovat meille, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättäkään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruuansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litran Fairyä?!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asvaltille ja vahingoitimme polvemme. Mutta silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläimillä testimenetelmistä kielletään.
Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista, Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläin-kokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa, joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide:ä, jokainen tuubi Oral-B:tä, on turhien ja julmien eläin-testausten rahoittamista. Jos ostatte eläintestejä hyväksyvien yrityksen tuotteita, te autatte pysäyttämään ikiajoiksi pikku-veljeidemme hengityksen. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään julmuutta.

Unski_wtf :DLuonut: Unski_Lauantai 28.03.2009 17:29

sonia says:
miks vitus toi näyttää tolta?
Saara. says:
siis mikä?
sonia says:
toi elukka :D
Saara. says:
ai laama? no emt
sonia says:
tolle vois laittaa ripsarii

OK. Kuullostaa silt et joku perehtyny tarkemmin noihi eläimiin ja sillee :D

---

sonia says:
mul meni rusina kokonaisena kurkust alas ku nauroin :D:D

No, tajuu se onneks iteki mite naurettava se o :D
« Uudemmat - Vanhemmat »