IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
11.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 815 (1.7.2008 alkaen)
Koko
31 jäsentä
Tyttöjä: 27 (88 %)
Poikia: 4 (12 %)
Keski-ikä
24,3 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,5 vuotta
Ylläpitäjä
Miisa``

Jäsenet (31)

A--LkarrnnWabishiiShittoNenniii_Rosaneiti_DÄMNKata1610Miillasaran`{hlv}`|da_RafaellEsssi--seeprapeipposyv-täystuho_93
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQbllööäääähhhLuonut: ErQLauantai 18.06.2011 20:58

Olen huono kertomaan kuulumisistani koska ne eivät ketään puhtaasti kiinnosta ja yleensä tykkään leikkiä olevinaan fiksuakin tyyppiä kirjottamalla tänne runoja, ihQutusbiisilistauksia, luQnurkkia, huumoritekstejä ja valitusangstistooreja.

Mutta nyt vaan kirjoitain mitä olen viime aikoina tehnyt. ([] kiinnosti)

- Oon värjännyt hiuksieni latvat lilalla pari päivää sitten ja pidän näistä tosi paljon. En tiedä ehdinkö tykittää tosin yhtään kuvaa...
- ...sillä huomenna todennäköisesti karkaan sitten Rautavaaralle korpeen. Oon tavannut viettää kesäni siellä ja niin myös tämänkin. Siellä mulla on kukkapenkkini ja mummolani piha hoidettavana. Fyysinen työ on kivaa silloin kun se tapahtuu ilman palkkaa. Niin hullulta kuin tuo kuulostaakin... Sen lisäksi varaan aikaa myös joogaamiselle (olen päässyt kangistumaan enkä enää saa molempia jalkojani yhtä aikaa niskan taakse ilman kauheata änkeämistä) ja yleiselle mietiskelylle.
- Eilen feilailin vaihteeksi kunnolla sillä oli tarkat suunnitelmat menemisestä tutun synttäribileisiin, olinkin ottanut kaiken huomioon paitsi sen ettei minulla ollut rahaa junaan. Älykkyys
- Luin eräs päivä Dan Brownin Enkelit ja demonit -kirjan. En ollut tutustunut aiemmin Brownin kirjallisuuteen, mutta pidin siitä todella paljon - juoni kääntyili jatkuvasti yllättäviin suuntiin ja jännitys oli käsinkosketeltavaa ja pysyi yllä jatkuvasti.
- Eräs wanha suosikkini (musiikillisesti), Sophie Ellis-Bextor, on julkaissut uuden levynsä jo RYSSÄIN MAALLA ja Suomestakin sen jo saa. Sophien uutukainen Make A Scene lähti juuri tilaukseen. Youtubesta kuunnellut biisit ovat jotain uskomattoman hyvää. Ilo korvalleni. Levy tuli lähes 4 vuotta myöhässä (sen piti alunperin ilmestyä syksyllä 2007), mutta neljän vuoden pitkä odotus palkittiin!


Kuunnelkee ees tuo perkele

- Viimeiset pari päivää oon purkanut huoneestani ns "Madonna-seinää" pois. Seinä on täynnä Madonnasta olevia artikkeleita yms muistuttamassa itseäni, että elämässä voi saada paljon aikaan, jos vain jaksaa tehdä töitä sen eteen. Nyt artikkelit oli pakko ottaa pois, koska ne olivat jo niin rispaantuneita. Seuraavaksi ajattelin täyttää oudon valkoisen ja vieraantuntuisen valkoisen seinän jollain postmodernilla tekotaiteella, esim suunnittelin sinne jotain itsetehtyä mosaiikkia tai jotain vastaavaa (luova kausi meneillään)

Mitä teille kuuluu? ^^ (laiska osoitus siitä etten jaksa kysyy henk koht vai? eehei toki)

RosaneitiloolLuonut: RosaneitiLauantai 06.03.2010 22:55

oonko mä joku ongelmalapsi?
:D
« Uudemmat - Vanhemmat »