IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
11.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2348 (1.7.2008 alkaen)
Koko
209 jäsentä
Tyttöjä: 41 (20 %)
Poikia: 168 (80 %)
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 160 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,9 vuotta
Ylläpitäjä
maurize
Valvojat
Jarry

Jäsenet (209)

Arocalypse__Linda__Xanterkettutyttö96PunainenKorppiAutumnEljas__-fuser-Kipeee1234_Pedro_Kotar1HulluMiesVoimaPantsmaurizesilppuririlli
« Uudemmat - Vanhemmat »
Esimerkiksi PokerStarsilla suoranvetoja ja myös suoria tulee huomattavsti enemmän kuin muilla saiteilla.
Sillä saitilla en myöskään lähtisi katsomaan onko jollain väri, jos hän korottaa ja käsi mahdollistaa värin.

Betssonilla taas tapahtuu ohivetoja jopa kolmosista vahvemmilla/korkeammilla kolmosilla.
Siellä siis kolmosia tulee tavallista useammin, väriä taas ei siellä kannata metsästää.
Jatkan taas Texas Hold Em vinkkieni sarjaa.

Lyhyesti siis otsikko tarkoittaa sitä, että kun olette turnauksessa ja yksi vastustaja tekee tyhmän (ison) siirron niin älkää lähtekö hänen kelkkaansa mukaan. Voitte voittaa hänet, mutta tiputte todennäköisesti jollekin toiselle pelaajallle samaisessa kädessä. Jos tiedätte omaavanne paremmat kortit ja todennäköisesti voittavanne pelaajan joka nostaa pottia tuntuvasti (menee jopa all in), niin pelatkaa VAIN jos kukaan muu ei lähde mukaan ja uskotte voittavanne kyseisen pelaajan.:)
Position merkitys siis korostuu usein turnauksissa, niin tässäkin asiassa.
Itse olen aina ollut luonteeltani pleijeri, jos tiedän voivani voittaa olen ollut valmis laittaamaan peliin vaikka kaiken. Pokeri (Texas Hold Em, Omaha) vaatii riskinottokykyä oikeissa paikoissa, se vaatii myös intuitiota, älyä ja hyvää päättelykykyä, ne kaikki yhdessä tekevät voittavan pelaajan.:)

Usein kun pelaan suomalaisia pelaajia vastaan, niin suhtaudun heihin varsin alentuvasti, kuin oppilaisiin joille annan taas yhden uuden oppitunnin.;)
Jos he ovat fiksuja, niin he jälkeenpäin arvostavat sitä että saivat pelata minua vastaan ja oppivat jotakin ja tulivat siis jopa paremmiksi pelaajiksi, häviö opetti heille jotakin.
Ei suomalaisista pelaajista minulle ole koskaan mitään vastusta, siksi pelaankin mieluummin hyviä ulkomaisia pelaajia vastaan. Tosin joskus hellyn antamaan ankaran oppitunnin joillekin "onnekkaille" suomalaisille pelaajille, sillä onhan suuri kunnia saada hävitä minulle.:)


Ja eipä Suomesta ole koskaan WSOP-voittajaa tullutkaan.;)

Nyt kuitenkin on eräs kolmekymppinen tamperelainen pokeristara joka pelaa taitavammin kuin kukaan suomalainen koskaan aiemmin, mies joka pelaa täydellisyyttä hipovaa pokeria. Koko ikänsä pokeria pelannut ammattilainen jota ei voittaa pokerissa. Hän joka tekee täydellisen fiksuja siirtoja pokerissa ja jolle pokerijumalat hymyilevät. Vain hän voi voittaa WSOP:n suomalaisista pelaajista. Ennen häntä se olisi ollutkin mahdotonta, sillä niin ankea oli taso tässä luojan hylkäämässä pohjolan maassa.
Ei löytynyt visionääriä joka tuntisi kortit niin perin pohjin kuin hän. Ei miestä joka voisi lausua WSOP:n finaalipöydän voitettuaan VENI VIDI VIC.
Ainoa täydellisen taitava suomalainen pokerinpelaaja.

Eikä hän arvosta tai kunnioita muita pelaajia lainkaan koska on niin paljon heitä parempi, hän suhtautuu heihin kuin hyönteisiin, he ahertavat ja hän korjaa sen hedelmät.:) Ja niinhän sen kuuluu ollakin.

Kun puhutaan voittavista pelaajista on kyse analyyttisen taidokkaasti pelaavista pelaajista jotka lukevat peliä hyvin ja joiden peliäly on loistava.
Miehenalut sen sijaan ovat poikkeuksetta surkeita pelaajia (noin ikäryhmään 0-25v kuuluvat) pokerissa.
Tämä siksi koska he eivät kykene yllä mainitsemani kaltaiseen peliin ja heille pokeri onkin uhoamisen eräs tantere ja heikkoitsetuntoiset teinimachot eivät pärjää koskaan pokerissa.
Sillä pokeri perustuu tarkkaan peliin ja hyvään peliälyyn jossa ei ole teinimäisellä uhoamisella sijaa (siksi miehenalut putoavatkin aina kaikissa turnauksissa, eivätkä edes pääse isoihin turnauksiin).
Mä taas pelaan tasolla 250-750 K kuten kaikki oikeat pelaajat, miehenalut/noviisit sen sijaan ovat pelkkiä pellejä jotka eivät ymmärrä pokerista vielä mitään.:)

Hyväksi pokeripelaajaksi tullaan vuosien harjoituksen kautta ja siksi nuoret miehet eivät vielä pokerissa pärjääkään. Se on meidän aikamiesten laji jossa miehenalut ovat pelkkiä fisuja jotka toisaalta kyllä kynii mieluusti.:) Suosittelenkin miehenaluille/noviiseille ensin pelaamista ihan vain leikkimielessä ja vasta sitten vuosien harjoituksen jälkeen oikealla rahalla. Eli ikä on hyvinkin ratkaiseva tekijä texas hold emissa, mitä nuorempi niin sitä huonompi pelaaja, niin se vain menee.

Hyvästä esimerkistä kokeneesta ja taitavasta tosipelaajasta taas käynee legendaarinen pokeripelaaja Doyle Brunson jota voidaan pitää yhtenä kaikista parhaista, hänellä on kokemusta ja iän tuomaa taitoa ja hän on pelaaja joka ansaitsee kunnioitukseni. Miksikö sitten miehenalut ihailevat huonompia pelaajia kuten Phil Ivey (surkea neekeri joka ei osaa pelata), Patrik Antonius (suomenruotsalaisesta juppiperheestä tullut luuseri joka sattui iskänsä rahoilla voittamaan hyvällä tuurilla pari isompaa pottia) tai Ilari Sahamies (babyface jonka kasvotkin jo kielivät hänen kakaramaisesta ja kypsymättömästä luonteestaan ja jonka itseluottamus katoaa jo yhteen hävittyyn pottiin)?
Ehkäpä noihin on nuoren miehen helppo yrittää samaistua. Ajatelkaamme hetki nuoria miehiä.
He ovat kakaramaisia kuin Ilari, usein juppiperheestä kuten Patrik ja vieläpä ihailevat amerikkalaisia neekereitä ja kuuntelevat rap-musiikkia joka taasen selittää Phil Iveyn ihailun.
Eli heidän on helppo samaistua noihin idoleihinsa, Doyle Brunsoniin taas ei tietenkään miehenalkujen/noviisien olisikaan mahdollista samaistua. Mutta itselleni ainoita pelaajia joita kunnioitan on juuri Doyle Brunson.
Mutta toisaalta, minulla onkin kokemusta pelistä enemmän kuin miehenaluilla.;)
Texas Hold Em myös vaatii peliälyä ja korttien tuntemusta mitä nuorilla ei vielä ole.

Nuoruus siis näyttäisikin olevan yksi suurimmista miinuksista jos yksittäisiä tekijöitä mietitään.
Pokeri on meidän aikamiesten peli ja siinä eivät miehenalut/noviisit pärjää.;)
Niitä pelaan ihan jännityksen vuoksi ja pikkupanoksilla, en niinkään rahan vuoksi.
Sit´n go turnaukset kun ovat usein strategisempia ja mielenkiintoisempia muutenkin ja niissä jännitys syntyy itsestään ja sillä ei hirveästi tekemistä panosten kanssa, vaan strategiset ja psykologiset tekijät ovat keskiössä sen suhteen.
Rahapöydissä sitten puhtaasti voiton vuoksi, ne vain sellaisia hidasvauhtisia, odottelua ja kyttäilyä enimmäkseen ja siksi haen toisinaan jännitystä sit´n go turnauksista.
Kun rahapöytiä hakkaa tunnista toiseen (joka on toisinaan hyvinkin puisevaa) niin välillä on virkistävää käydä muutama sit´n go turnaus.:)

Että siinä vastineeni kaikille vitsiniekoille jotka ovat kommenttia laittaneet.;)
Juuri voitin pokeriturnauksen Titanilla.:)
Nyt on hyvä fiilis, kyllä siitä saa myös rahan lisäksi kiksejä.
« Uudemmat - Vanhemmat »