IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
11.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 357 (1.7.2008 alkaen)
Koko
36 jäsentä
Tyttöjä: 17 (48 %)
Poikia: 19 (52 %)
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,5 vuotta

Jäsenet (36)

Saniteettitilajakeboxmanual_Järvinen_TerapianTarpeesParantumatonForce_Majeureansku-91_pinkku_martsa87[saltsi]LadyIcebreakeribibiTeG`^^Manteli^^r_onoo_
« Uudemmat - Vanhemmat »

^Angel91^<3 :3Luonut: ^Angel91^Torstai 30.07.2015 00:44

"Annan sulle sydämmeni, elääämäni oot kaikkeni minut uudeks teit. <3 <3 "


https://www.youtube.com/watch?v=Jq2WMAajLdg

TinteGod will make a wayLuonut: TinteTiistai 13.10.2009 17:58

God will make a way
Where there seems to be no way
He works in ways we cannot see
He will make a way for me
He will be my guide
Hold me closely to His side
With love and strength
For each new day
He will make a way
He will make a way

By a roadway in the wilderness
You lead me
And rivers in the desert will I see
Heaven and earth will fade
But His Word will still remain
He will do something new today

mmeri`<3Luonut: mmeri`Torstai 13.11.2008 17:00

JEII ! paras ripari tulossa !
5. Vanamola 1,-6.6.2009
uuh aah,
ilona
julia
emma
simo

ja muita en tunnekkaa. tulee varmaan toosi superhyper mahtavaaaa 8'DDDD

herbieGospelilta helluntaisrk:ssaLuonut: herbieMaanantai 19.11.2007 10:59

Eilen olin avovaimon sussun ja äidin kanssa pmk:n helluntaisrk:n gospelillassa, jossa oli paljon koskettavia lauluja sanoituksiltaan ja todistus puheenvuoroja.

Kosketti erityisesti erään suht nuoren naisen puheenvuoro, jossa kertoi olleensa vuoden uskossa ja etsineen kauan iloa ja tyydytystä elämästä duunia tekemällä, bailaamalla ja baareissa kiertelemällä. Maailma vie mennessään, mutta ei voi tarjota mitään sellaista ihanaa, mitä uskovien yhteys (seurakunta) ja usko Jeesukseen tarjoaa. Uskossa ollessa on turvallinen ja ihana olo - elämä hymyilee - eikä kuoleminen pelota, koska tietää jotain parempaa olevan tuonpuoleisessa.

Itsehän elin vuosikausia erillään uskon asioista, huumeita ja alkoholia - joka johti masennuskierteeseen, jolle ei loppua näy. Vaikkakin asia voidaan korjata ihmeen avulla. Ihmeen - parantumisen - joka lähtee Jeesuksesta ja rukouksen voimasta. Minuthan kirjoitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle joku aika sitten masennuksen yms oireiden vuoksi.

Olen päättänyt hakeutua uudestaan uskovien yhteyteen: käydä seurakuntien tilaisuuksissa, kuunnella gospel musiikkia ja lukea Raamattua. Se on uskomatonta, miten iloisen ja turvallisen olon uskon asiat tarjoaa. Sitä ei monet tajua, ajatteleevat about tyyliin et siel ne vanhat mummot virsiä veisaa ja kuivia puheenvuoroja. Eivätkä käytä edes alkoholia - varmaan ankea elämä.

Todellisuudessa se on sanoin kuvaamattoman ihanaa, millainen vaikutus uskon asioilla loppu peleissä on elämään. Saa uutta intoa elämiseen! Jeesukseen uskominen kannattaa!

Joh. 15:19 Jos te kuuluisitte tähän maailmaan, se rakastaisi teitä, omiaan. Mutta te ette kuulu maailmaan, koska minä olen teidät siitä omikseni valinnut, ja siksi maailma vihaa teitä.

Joh. 3:16 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän!
« Uudemmat - Vanhemmat »