IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
13.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 214 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
262 jäsentä
Tyttöjä: 111 (43 %)
Poikia: 151 (57 %)
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 201 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,6 vuotta

Jäsenet (262)

Jasmina^NixoonJuu2TOpääcdavidMeltymanpetruska`M-arCoJere80susa_^sinitius^^TellupietsuxD-jkp-PumPUIMicc0^^AnBi`
« Uudemmat - Vanhemmat »

millabellaB-day & Chubby (Lumene)Luonut: millabellaMaanantai 06.09.2010 21:25

sitä tuli kuitenkin tuossa kovassa mylläkässä täytettyä 18, vaikka autokoulu ja kouluhommat painoivatkin laukussa. perjantaina oli siis inssi (ajokoe). olin tietenkin melko hermostunut, ja peruutuksen Lidlin pihassa menivät päin mäntyä - mutta onneksi eivät ihan kirjaimellisesti kumminkaan. niinhän siinä kävi, että inssi meni läpi, mistä seurasi kavereiden kanssa ajelua aina myöhään yöhön asti. :D itseasiassa, yöllä on kaikista parasta harjoitella, koska silloin ei ole liikennettä juuri yhtään, joten uuden kuskin pikku möhläykset (mm. vilkuttaminen päinvastaiseen suuntaan) eivät välttämättä ole niin kohtalokkaita.

sain paljon ihania lahjoja! eikö muuten näytä ihan 18-vuotta täyttäneen lahjasaaliilta! :D mistä johtuu muuten, että melkein jokaisessa kortissa on pinkkiä?!
lauantaina suuntasimme sitten tanssimaan jyväskylän kharmaan. mahtavaahan se oli, kuin mikä! mekon löysin kirppikseltä kahdellakympillä, se oli rakkautta ensi silmäyksellä...
ja sitten vielä! edellinen arvonta saatiin onnellisesti suoritettua, kun jo seuraava ryöppyää päälle! tällä kertaa arvon teille Lumene NC -peitekynän, joka esiintyy myös seuraavassa Chubby Eyeliner - tutorialissa (by Millabella). tälläkertaa pyydän teitä laittamaan kommentin tähän postaukseen, sähkäriä ei tarvita. ilmaiskaa myös intonne osallistua arvontaan laittamalla <3 heti tekstin alkuun ;) kommentin sisältöä en katso, se voi olla niin ruusua kuin risuakin.


Chubbystä on kyselty sen verran, että halusin laittaa teille tämmöisen. tämä minitutorial on kuitenkin tehty aivan oman osaamiseni pohjalta. haluan vielä muistuttaa, että kaikilla on oma tyylinsä, eikä oikotietä onneen ole; loppujen lopuksi rajaamisen oppii vain ottamalla linerin käteen!




~Millabella

Heat-yhyhyhyLuonut: Heat-Perjantai 14.11.2008 16:58

Sattuu jalkaan. Oli pakko laittaa keskiviikkona korkkarit ja kaatua Kharman tanssilattialla niin että nahat lähti jalasta ja tuli ikävä vekki. :/ ( + miljoona mustelmaa )
Aamulla ku heräsin, mun hiuksissa oli havunneulasia. Ja takin taskussa oli havinneulasia. Olin yksin kävelly kämpille. Mitähän mä olin matkalla tehny, ei mitään muistikuvia. :o

Woow, jälkeen päin tullu monta flashbackia ja kauheita hävetyskohtauksia. Kyllä ne valkovenäläiset sitte oli hyviä. 1,50e kappale !!
« Uudemmat - Vanhemmat »